Blog de vedeta

#lansare videoclip Daniel Trifu #daniel trifu #blog de vedeta #vedete intern #showbiz

Daniel Trifu: Ziua cea mare bate la usa!

Joi, 19 mai 2016, voi lansa videoclipul de care va spuneam data trecuta, in cadrul emisiunii “Dimineti cu cantec”, de la postul Etno TV, incepand cu ora 09:00. Voi canta impreuna cu colegii din taraful “de Odinioara”, pentru a va putea incanta LIVE suta la suta. Alaturi de mine vor mai fi maestrul Ion Ghitulescu, cel care-si va sarbatori si ziua de nastere si alti colegi minunati. In cele ce urmeaza va voi relata cum a luat fiinta aceasta noua piesa si acest videoclip minunat.

Totul a inceput de la zero. in urma cu opt luni nu aveam nimic: nici muzica, nici textul, nici idei de videoclip... absolut nimic!

Usor, usor, cu ajutorul colegilor mei din taraful “de Odinioara” a luat fiinta o prima linie melodica ce am lasat-o la macerat. Dupa o elaborare ulterioara a rezultat forma finala. A urmat textul ce “s-a vorbit” cu melodia si nu s-a lasat atribuit acesteia decat dupa multe incercari si cercetari.

Cand cele doua componente ale viitoarei piese au fost aduse la un loc si s-au contopit intr-un tot perfect, am mers la maestrul Marin Alexandru, dirijorul orchestrei folclorice din cadrul ansamblului Ciocarlia al MAI si l-am rugat sa-si puna talentul si sufletul dumnealui nobil in sprijinul orchestrarii acestei lucrari. Maestrul a acceptat si astfel a reiesit produsul final, piesa muzicala numita: “Ce mai cai am calarit”. De cum am auzit aceasta piesa si i-am simtit complexitatea, ca sa spun asa, in minte mi s-a intiparit o singura idee: “O sa-i fac videoclip”. Asa s-a si intamplat, am luat legatura cu echipa de la Chisinau, condusa de minunatul regizor Oleg Butnaru, si am realizat un videoclip frumos, pe care o sa-l vedeti in premiera pe micile ecrane, joi, in cadrul lansarii. Va astept cu drag sa-mi fiti alaturi si va imbratisez in acelasi timp!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare