Blog de vedeta

#taraful de Odinioara #videoclip Daniel Trifu #daniel trifu #showbiz #blog de vedeta

Daniel Trifu: Am o datorie fata de voi!

De cand am vorbit ultima data, in viata mea s-au intamplat multe lucruri frumoase, si asta datorita voua, prietenilor si sustinatorilor nostri dragi.


Un numar foarte mare dintre voi au tinut sa se intalneasca personal cu mine ca sa ma felicite pentru videoclipul recent lansat, fapt ce m-a emotionat foarte mult si mi-a dat in acelasi timp incredere in mine si putere de a lupta si mai mult. Nu mai spun de cei care mi-au transmis parerea si gandurile lor pe cale virtuala! Tuturor va multumesc foarte mult si tin sa va marturisesc ca am perceput acest impact al vostru ca pe o responsabilitate si o datorie a mea fata de voi privind promovarea a tot ce inseamna muzica romaneasca folclorico-lautareasca curata, autentica, venita din inima poporului nostru, de bun simt si de bun gust.

Pentru cei ce inca nu ati vazut videoclipul enuntat mai sus tin sa va anunt ca el poate fi vizualizat pe youtube accesand link-ul atasat mai jos, pe postul de televiziune Etno Tv intre orele 12:00-13:00 a fiecarei zile din luna iunie si ori de cate ori il cereti prin sms la 1203, pe Favorit Tv in fiecare zi pana in luna octombrie a.c si in emisiunile la care eu o sa particip si de care o sa aflati atat aici, pe site-ul Acasa.ro, cat si prin intermediul paginii noastre de facebook: Daniel Trifu si taraful „de Odinioara”.

Spre finalul lunii in curs am sa revin dragii mei cu informatii privind difuzarea videoclipului in luna iulie, dar pana atunci pentru ca ne aflam intr-o perioada sensibila din viata noastra crestina (Rusalii), eu va indemn ca sa fiti mai pasnici,blanzi,iubitori de arta,de cultura lucruri ce cu siguranta va vor aduce trairi speciale.


Va imbratisez cu prietenie si va multumesc inca o data respectuos pentru sustinerea acorda. Pe curand!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare