Blog de vedeta

#emisiuni Pasti #blog de vedeta #vedete intern #showbiz

Daniel Trifu: Intamplare haioasa de la filmarile pentru Pasti

 

Dragilor, am facut o pozna... haideti ca sa va povestesc!

Cum perioada asta este una foarte incarcata pentru noi, artistii, datorita filmarilor pentru Sfintele Pasti, am fost si eu invitat la astfel de actiuni, printre care la una realizata in zona pesterei Dambovicioara. O zona superba, undeva gen Cheile Bicazului, pe care va indemn s-o vizitati daca aveti ocazia. Artisti de marca ai folclorului romanesc si ai muzicii lautaresti vechi au fost prezenti in cadrul emisiunii respective, printre care as aminti pe: Ion Ghitulescu, Elisabeta Turcu, Zorina Balan, Valentin Sanfira etc.


Filmarile au inceput la ora 09 dimineata si, ca sa ajung din Bucuresti la aceasta ora, a trebuit sa ma trezesc de la 05:00, in conditiile in care cu o seara inainte am cantat pana in jur de orele 02:00. In doua cuvinte, oboseala maaaaare.
Am ajuns la locul stabilit, era zarva mare, echipa de filmare isi instala arsenalul, artistii se imbracau pentru scena etc. M-am pregatit si eu si am iesit impreuna cu un grup de dansatori la probele de sunet si imagine. Prin spatele platoului de filmare curgea un paraias foarte frumos, cu apa limpede si maluri pietruite. In zarva de care aminteam mai sus, la rugamintea insistenta a producatoarei emisiunii, am vrut sa trec repede spre cadrul de filmare, printre dansatorii aflati in actiune si parau. N-am reusit sa ajung in cadru, caci am cazut datorita pietrelor alunecoase de pe malul apei. Aratam ca un caine Dalmatian: sacoul alb, pigmentat cu noroi si, in plus, aveam in coate verde. Norocul meu a fost ca am avut un alt sacou la mine,  ce-l tineam in masina cu scopul de a-l duce la curatat... si care in acest caz devenise imaculat in raport cu cel “Dalmatian”.

Emisiunea in cauza o puteti vedea a doua zi de Pasti (luni, 02.mai), de la 09:00 la 12:00, pe Etno Tv.

Duminica, in seara de Pasti, ne vedem pe Favorit Tv, vineri de Izvorul Tamaduirii tot la Etno Tv, intre orele 09:00-12:00, iar sambata, 07 mai, la matinalul Antenei Stars. Tineti aproape!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului