Blog de vedeta

#Daniel Trifu stil de viata #Daniel Trifu vacanta #Daniel Trifu blog #blog de vedeta

Daniel Trifu: Vara asta „schimb cojocul”!

Dragii mei prieteni, am intrat la propriu in zapuseala verii si totodata in zbuciumul sezonului cald, caci, pentru noi, artistii, vara este mult mult de munca si de alergat in toate partile.

O sa ne intalnim in multe locuri din tara, printre care enumar pe cele mai apropiate: 2 iulie la Targoviste, 4 iulie la Ramnicu Sarat, 8 iulie la Buzau, 16 iulie la Focsani etc., dupa care, incepand cu 1 august, in postul Sfintei Marii, plec o saptamana in muntele Athos si o saptamana la mare, tot in Grecia, in insula Thassos. Am ales aceste destinatii, dragilor, pentru ca ambele or sa contribuie la revigorarea mea, la relaxarea mea, la reculegerea mea, la incarcarea bateriilor mele, la destinderea mea si or sa-mi fie de un real folos, sunt deja convins.

Intr-alta ordine de idei va anunt inca de pe acum ca vara asta „schimb cojocul”. Nu va ganditi ca umblu in cojoc si vara, dar m-am hotarat sa-l schimb cu altul nou, nu, nici vorba! Vreau sa mi schimb stilul de viata si sa-l ponderez un picut. Intr-o propozitie, vreau sa devin si eu om normal!
Sa mananc cand trebuie, sa adorm la orele la care adoarme tot omul... Nu cum e acum, totul un talmes-balmes. Ma culc la 05.00 si ma trezesc la 13.00, micul dejun il iau la 16.00, pranzul la 21.00 si cina la 02.00! Nu se mai poate, gata! Schimbareeeeee!!
Daca-mi reuseste sau nu, va spun data viitoare. Va pup! O vara cum vi-o doriti sa aveti cu totii!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare