Vedete din Romania

#divort #pepe #oana zavoranu

Afla de ce divorteaza Oana Zavoranu si Pepe

Oana Zavoranu a aflat din presa de faptul ca sotul ei se gandeste la divort. Motivul despartirii celor doi pare a fi dorinta neimplinita a lui Pepe de a avea copii.

Cantaretul sustine ca motivul principal pentru despartirea de Oana Zavoranu il constitutie preocuparea acesteia pentru procesele cu Marioara Zavoranu si faptul ca nu-si dorea copii.

"Ii spun de 7 ani ca vreau copil si ea de 7 ani ma pune sa ma uit in sus. Cand voiam sa ne iubim, imi vorbea de procesele cu Marioara . I-am spus ca poate pierde procesul, dar nu ma va pierde pe mine. Eu am vrut o sotie, nu un strain care sa ma intrebe daca a sunat avocatul. Nu am petrecut Sarbatorile impreuna, nu a venit nici macar la ziua mea. Mi-a spus ca se simte rau. Atunci am inteles ca nu o mai bucur. Problemele ei devenisera mult prea importante", a transmis Pepe pentru emisiunea "Un show pacatos".

Pepe a fost primul care a mentionat ideea divortului: “Gata, divortam. Dar, atentie! Nu eu divortez de Oana, ci noi doi divortam.

Oana Zavoranu s-a aratat dispusa sa ii acorde fara probleme divortul lui Pepe.

Personal, nu stiam de divort. Daca el isi doreste asta, nu ma pun in calea fericirii lui, ii acord divortul si maine. Am asteptat sa vorbeasca intai el, este prima oara cand eu fac o declaratie pe acest subiect. Sunt tanara, frumoasa, celebra, bogata si desteapta, nu tin pe nimeni cu forta langa mine”, a declarat Oana, citata de Libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare