Vedete din Romania

#divort #pepe #oana zavoranu

Oana Zavoranu: "Pepe a fost ca un sac de box care nu a mai rezistat"

Oana Zavoranu a marturisit ca Pepe i-a fost intotdeauna alaturi in momentele grele. In timp ce Oana discuta divortul iminent in emisiunea lui Dan Capatos , Pepe isi lua lucrurile din apartamentul pe care cei doi l-au impartit pana acum.

"De multe ori mi s-a propus sa spun ca o sa divortez doar ca sa iasa un scandal de presa, dar de fiecare data am refuzat. Este jignitor sa spui cuiva ca daca ma iubeste sa ma lase in pace. Oamenii se omoara pentru 10.000 de euro, as vrea sa stiu cine nu ar omori pentru zeci de milioane de euro. Am gasit intotdeauna un sprijin in Pepe, el a fost ca un sac de box care nu a mai rezistat", a spus Oana Zavoranu, in emisiunea "Un show pacatos".

In ce Oana discuta cu Dan Capatos detaliile despartirii, Pepe se afla la apartament, de unde si-a luat lucrurile si certificat de casatorie, necesar pentru a demara procedura de divort.

"Nu am depus actele de divort. Abia am luat certificatul de casatorie de sus. Voiam sa il fur si pe Marty, l-am mangaiat un pic si as fi vrut sa il iau. Iti dai seama ca facea soc!", a declarat Pepe, citat de Cancan.ro.

Cantaretul spune ca nu se grabeste sa inceapa o alta relatie.

"Eu nu voi avea pe nimeni in viitorul apropiat. De acum inainte voi vorbi doar despre mine, trebuie sa imi traiesc viata de burlac ", a mai spus Pepe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare