Showbiz

#urzeala tronurilor #actori #stapanul inelelor #razboiul stelelor #actori personaje #showbiz

3 actori cunoscuti doar ca personajele pe care le-au interpretat

Sunt actori care au fost distribuiti in zeci de roluri de-a lungul carierei, dar si actori care au fost facuti celebri de un singur personaj puternic pe care l-au interpretat. Unii dintre ei se identifica atat de tare cu primul rol incat cu greu mai pot sa joace si intr-o alta distributie. Iata patru actori care sunt cunoscuti doar ca personajul pe care l-au interpretat.

Joffrey din "Urzeala Tronurilor"


Sursa foto: adevarul.ro

Al doilea episod al celui de-al patrulea sezon din "Urzeala Tronurilor" i-a lasat cu gura cascata pe fanii serialului. Maleficul rege Joffrey este otravit si moare in bratele mamei sale, Cersei Lannister. Joffrey este considerat cel mai antipatic si mai detestat personaj din istoria cinematografiei. Actorul irlandez Jack Gleeson, cel care il interpreteaza pe Joffrey, si-a facut un nume doar prin prisma acestui rol.

Intr-un interviu acordat publicatiei "The Wrap", Jack a spus ca evita sa se uite la el cum joaca pentru ca i se face pielea de gaina. "Cand interpretezi un rol malefic, trebuie sa gasesti si sa imbratisezi sentimentele negative pe care tu incerci sa le reprimi in viata de zi cu zi. Sa te simti superior fata de ceilalti pentru un singur lucru", a declarat actorul.

Desi tanar - are doar 21 de ani - Jack spune ca vrea sa se lase de actorie dupa incheierea filmarilor la "Game of Thrones". Sustine ca nu se identifica cu stilul de viata in lumina reflectoarelor, dar criticii sunt de parere ca ar fi foarte greu pentru un regizor sa il mai distribuie in vreun rol, intrucat cinefilii ii vor asocia de acum fizionomia strict cu personajul din "Urzeala Tronurilor".

CITESTE SI:

7 vedete care sufera de boli incurabile

Dator vandut. Vedete care risca sa piarda tot din cauza ratelor neplatite

Boromir din "Stapanul inelelor"

Sursa foto: forum.digital-digest.com

Actorul Sean Bean era cunoscut doar in Marea Britanie pana sa fie distribuit in rolul Boromir din "Stapanul inelelor". Personajul interpretat in trilogie i-a mai adus un alt rol important si asemanator ca personaj. Bean a jucat rolul Lordului Eddard Stark din "Urzeala Tronurilor".

Luke Skywalker din "Razboiul Stelelor"

Sursa foto: imdb.com

Actorul Mark Hamill, interpretul legendarului Luke Skywalker din filmul "Razboiul stelelor", este un alt personaj ramas cunoscut doar prin prisma acestui rol memorabil. A fost unul dintre cei mai iubiti actori ai generatiei sale, insa dupa terminarea filmarilor a intrat intr-un con de umbra. Hamill a reusit sa mai obtina doar cateva roluri nu foarte importante. Potrivit protv.ro, Mark Hamill a fost surprins anul trecut in timp ce cauta intr-o scrumiera tigari pe jumatate fumate.

Sursa foto: lotr.wikia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului