Showbiz

# vedete bucatari # Antonio Passarelli #Gheorg #bucatari celebri

3 bucatari celebri care au renuntat la televiziune. Motivele lor sunt surprinzatoare

Ii stii cu siguranta, le-ai admirat indemanarea si au devenit vedete cu mult inaintea show-urilor culinare si a chefilor care s-au remarcat prin critici aduse concurentilor. Dar acum s-au lasat de televiziune si s-au dedicat profesiei de la care au pornit. Care sunt motivele lor?

Gheorg 

În 2013, Gheorg, pe numele lui din buletin George Vitan, a renunţat la colaborarea cu Etno TV, unde realiza emisiunea “Veselie în bucătărie”, şi şi-a deschis o cofetarie, in comuna 1 Decembrie, la 20 km de Bucuresti, chiar langa casa in care locuieste impreuna cu sotia si fiul, student la SNSPA. Chiar dacă a fost o alegere grea, Gheorg este acum fericit, spunand ca afacerea sa este pe plus. El a fost vizitat de reporterii Click! carora le-a povestit ca numai de Paşte a vândut 15.000 de cozonaci, iar la un botez a făcut un tort de 100 de kilograme.

Foto: Click!

Petrisor Tanase

Acum in varsta de 56 de ani, Petrisor a fost in anii ‘90 a fost co-prezentatorul lui Teo Trandafir la ProTV, apoi a apărut la Prima TV, TVR 2, Acasă TV, Euforia TV, fiind un pioner in ale gatitului la televizor. Acum s-a retras de pe sticla si s-a dedicat proiectului sau, “Şcoala de artă culinară Petrişor Tănase”. Totusi, mai apare inca in reclame TV, fara sa aiba vreun plan sa revina in grila vreunei televiziuni. 

Antonio Passarelli 

Italianul Passarelli s-a bucurat de popularitate după ce a apărut în emisiunea “Dănutz S.R.L.”, moderată la TVR, de Dan Bittman, apoi a lucrat cu Teo Trandafir, la Kanal D, până anul trecut. Dupa ce s-a vehiculat ca ar avea o idila cu Teo, acesta a disparut din peisajul monden. Totusi, si el ca si Petrisor Tanase, a fost curtat de un cunoscut lant de supermarketuri pentru a deveni imaginea acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare