Showbiz

#nunta #showbiz #nunti vedete #nunta pepe #vedete intern

3 traditii incalcate la nunta lui Pepe si a Ralucai. Ce ghinioane ii pot urmari toata viata

Mireasa trebuie furata, in buchet nu trebuie sa fie cale, iar calcatul pe voalul miresei aduce ghinion. Sunt doar cateva dintre actiunile care sunt interpretate ca fiind semn rau. Vedetele nu par sa tina cont de ele si, din contra, par sa le incalce cu buna stiinta pentru a le demonstra tuturor ca sunt doar vorbe goale.

Pepe si Raluca nu au dat curs superstitiilor

Sursa foto: libertatea.ro

Weekendul acesta a fost nunta mare in showbiz. Pepe s-a casatorit religios cu Raluca, femeia cu care s-a cununat civil in urma cu doi ani. Mirele a tinut la multe dintre traditiile romanesti. Astfel, cantaretul a avut parte de prezenta lautarilor la vila din Pipera a mirilor, ba chiar a fost barbierit de prieteni, apoi a plecat spre locuinta nasilor Andra si Catalin Maruta. Au mers impreuna la casa parinteasca a miresei, iar de acolo, la biserica. Insa cateva dintre traditii au fost incalcate.

S-au casatorit de ziua lui Pepe. 20 iulie este si ziua in care interpretul a implinit 35 de ani. Daca ar fi fost sa dea curs prejudecatilor, cei doi ar fi trebuit sa ocoleasca aceasta zi, intrucat se spune ca aduce ghinion sa te casatoresti la aniversarea unuia dintre miri. Si Teo Trandafir s-a cununat cu Constantin Iosef chiar in ziua cand prezentatoarea TV implinea 44 de ani. Casnicia ei a durat doar 6 luni.

Nasa a fost imbracata in negru. Potrivit batranilor, culoarea neagra aduce ghinion daca e purtata la nunta. Iar la casatoria lui Pepe si a Ralucai, chiar nasa a ales sa poarte o rochie neagra din dantela.

Pepe a cantat la propria nunta. Sa canti la propria nunta nu-i a buna, insa artistul nu a putut rezista si a urcat pe scena.

CITESTE SI:

Prima declaratie a sotiei lui Michael Schumacher: "Suntem..."
Ce secrete ascunde iubitul lui Teo? Doi copii, o iubita si o tentativa de jaf
Studiu: Iubirea se citeste in priviri. Iata cum!

 


Delia Matache, lacramioare in buchetul de mireasa

Sursa foto: libertatea.ro

Delia Matache s-a casatorit, in urma cu aproape doi ani, cu Razvan Munteanu. Totul a fost perfect la nunta lor, insa un detaliu a atras atentia: buchetul miresei era format doar din lacramioare. Gurile rele spun ca aceasta floare aduce ghinion si lacrimi. Pana una-alta, Delia si Razvan se inteleg foarte bine, ba mai mult, afacerile le priesc si nici vorba de ghinion.

Alina Borcea si-a agatat voalul

Sursa foto: adevarul.ro

Voalul extrem de lung i-a dat batai de cap Alinei Borcea, care si l-a agatat in portiera limuzinei cu care a fost adusa la biserica. Cei care cunosc traditiile au spus ca acesta este semn ca cei doi vor avea parte de o mare cumpana in casnicie si, se pare, chiar asa a fost, Cristian Borcea fiind condamnat recent la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor.

Sursa foto: myinspiredwedding.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului