Showbiz

#vedete gatit #andreea raicu #showbiz #vedete intern #Andrei Aradits #Alina Laufer

3 vedete care fac bani din gatit. Nici nu te-ai fi gandit cine are talente culinare!

Se pricep la gatit, desi nu au nicio pregatire speciala in domeniu. Cateva dintre vedetele autohtone si-au pus talentele la incercare si chiar au ajuns sa scoata carti despre gatitul sanatos sau chiar sa faca emisiuni culinare.

Alina Laufer


Sursafoto:click.ro

Alina Laufer, fosta sotie a lui Jorge, traieste ca intr-un paradis de cand s-a casatorit cu omul de afaceri Ilan Laufer. Nu ii lipseste absolut nimic si ai fi zis ca nici prin gand nu i-ar trece sa petreaca timp in bucatarie si nu doar prin saloanele de cosmetica. Frumoasa roscata insa a ajuns mai nou sa faca bani din talentul ei culinar, la televizor.

Alina s-a inscris "MasterChef" si chiar apare in spotul emisunii, prezentandu-le juratilor farfuria ei. Insa Alina a inceput si o colaborare cu Kanal D, unde va avea propria rubrica gastronomica in studioul emisiunii "Draga mea prietena". "Colegii mi-au spus ca preparatele mele nu sunt doar aspectuoase, ci au si gust. Imi place sa gatesc tot felul de paste, salate, supe. Din bucataria traditionala cel mai bine imi ies coastele la cuptor", a spus Alina pentru click.ro. Tanara nu are o pregatire in domeniul culinar, ci pur si simplu experienta de mama si sotie a calificat-o pentru acest job.

CITESTE SI:

4 vedete cu simtul umorului. Uite cum raspund cu zambetul pe buze la critici dure!
Cel mai nou cuplu din showbiz. Nu ai sa crezi cu cine s-a cuplat Maria Marinescu!
Veste bomba despre Tudor Chirila! Peste doua luni, artistul va deveni tata



Andrei Aradits





Si daca te poti obisnui usor cu o femeie... la cratita, ce ai zice de un actor de comedie in sort de bucatarie? Ei, bine, Andrei Aradits pregateste un show culinar chiar la el acasa, asta desi habar nu are sa gateasca. "Este un proiect independent pentru internet. Am inceput deja sa filmam, am ars si hota flamband o rata. Cred ca va fi simpatic. (...) Eu nu stiu sa gatesc. Nu sunt connoisseur. Sunt urechist. Lautar. Nu cred ca oricine poate invata sa gateasca. Asta ar insemna ca oricine ar putea face orice. Dar cred ca oricine poate gasi ceva pe lumea asta pe care sa-l faca cu pasiune si drag. Smecheria este cum sa-i convingi pe altii sa te si plateasca pentru asta", a declarat Aradits pentru erd.ro.

Andreea Raicu

Sursa foto: libertatea.ro


In urma cu doi ani, si Andreea Raicu, pe care cei mai multi o stiu ca pe o specialista in fashion, a lansat o carte intitulata "Mananca si arata bine". Desi recunoaste ca nu intotdeauna preparatele ii ies tocmai bine, vedeta TV a realizat o culegere de retete menite sa-i inspire pe cei care vor sa duca o viata sanatoasa. Volumul ei de bucate a ajuns rapid in topul celor mai vandute carti de gastronomie, pe acelasi loc cu lucrarea lui Radu Anton Roman, "Povestile bucatariei romanesti".

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare