Showbiz

#showbiz #vedete intern #vlad ionescu #mihai gainusa #Mihai Bobonete #vedete paradate de hoti #hoti vedete

5 vedete pradate de hoti. Iata ce le-au furat talharii!

Celebritatea implica si o multime de riscuri! Cu cat esti mai cunoscut si mai vizibil, cu atat hotii iti dau mai abitir tarcoale. Vedetele noastre au cazut nu o data prada talharilor. Iata fara ce bunuri de valoare au fost lasate vedetele din showbizul romanesc.

Sediul firmei lui Vlad Ionescu, devastat


Sursa foto:cancan.ro

Hotii au spart luni noapte sediul in care functioneaza scoala de folclor patronata de prezentatorul TV Vlad Ionescu. Au luat tot ce le-a iesit in cale: laptopuri, un calculator si un televizor. Vlad spera totusi ca va reusi sa recupereze macar laptopul personal pe care avea arhivate fotografii. "Ma doare sufletul ca intr-unul dintre laptopuri aveam toata copilaria fiica-mii. Este un laptop vechi, de vreo noua ani, asa ca mai mult de trei milioane nu poate sa ia pe el. Daca ajunge totusi la cineva, rog din toata inima sa il inapoieze. Chiar nu are ce sa faca cu laptopul ala", a declarat Vlad Ionescu pentru cancan.ro.

Printre primele persoane care au venit la fata locului dupa incident a fost chiar cantareata de muzica populara Maria Dragomiroiu. Ea trebuia sa filmeze un spot alaturi de alti artisti, insa, din cauza celor intamplate, au fost nevoiti sa amane totul.

CITESTE SI:

Momente cumplite pentru o indragita vedeta. Cine a murit

3 actori cunoscuti doar ca personajele pe care le-au interpretat


Mihai Gainusa, lasat cu masina pe butuci

Sursa foto:adevarul.ro

Mihai Gainusa se amuza teribil pe seama "ghinionului" sau atunci cand vine vorba despre hoti. "Carcotasul" a povestit ca prima patanie de acest gen a avut loc in urma cu mai bine de 10 ani. "Intr-o sambata am vrut sa plec la ai mei. Deschid usile garajului larg si, cand ma uit, masina era pe caramizi", a povestit Misu la Kiss FM. Altadata l-au lasat fara detectorul de radar, dupa ce i-au spart geamul lateral.

Lui Arsinel i-au spart casa, dar n-au furat nimic
 

Sursa foto:libertatea.ro

Mai norocos se poate considera actorul Alexandru Arsinel, care in urma cu doua saptamani a aflat ca imobilul pe care il are in statiunea 2 Mai a fost spart de hoti. Din fericire pentru el, talharii nu au gasit nimic pe gustul lor, asa ca au plecat fara sa ia nimic cu ei.

Mihai Bobonete, lasat fara chitara


Sursa foto:protvi.ro

Si casa actorului Mihai Bobonete a fost pradata de hoti, asta desi in locuinta se aflau sotia si baietelul celor doi. Talharii au intrat pe fereastra de la bucatarie si au luat un televizor, o chitara bas, un laptop, un telefon mobil si bani.

Bodo, pradat in timp ce dormea


Sursa foto: bestmusic.ro

Casa lui Bodo, solistul formatiei Proconsul, a fost sparta de hoti in timp ce atat el, cat si sotia lui dormeau. Hotii nu au furat altceva decat sase ceasuri foarte valoroase.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului