Showbiz

# operatie bahmuteanu #rejuvenare vaginala #intinerire #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu, operatie socanta!

De cand a divortat de tot de Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu pare intr-o competitie cu ea insesi. A slabit, arata din ce in ce mai bine, iar acum vrea sa arate mai tanara si in zone intime. 

Evident, dorinta de a-si intineri zona intima a creat isterie atat in cazul fostului sot, cat si a intregii lumi virtuale care s-a impartit in doua. Bahmu insa face lumina si arata ca intreaga procedura nu este o operatie complexa, nici un moft, ci doar o interventie benefica pentru orice organism.

”O simplă informație despre o procedură medicală nouă și extrem de benefică pentru organism a creat o adevărată isterie în rândul internauților, femeilor decente și triste, golanilor de cartier și în general al celor care cred că dacă un lucru e acoperit nu se cade să vorbim despre el. Fapt ce pe mine una mă amuză copios! S-au făcut speculații că m-am operat, chiuretat sau cusut, alții s-au îngrijorat peste măsură, alții au zis că am luat-o razna! Nici vorbă!

 

În acel loc intim despre care nimeni nu vrea să spună nimic, dar tuturor le-ar plăcea să vadă ce și cum, se introduce pentru câteva minute un tub minuscul cu aer! Ozon! Atât și nimic mai mult! Efectul e că te simți bine și pe interior și tot corpul începe să miroasă a curat, ca o rufă proaspăt spălată și uscată la frig”, a explicat Bahmu pe pagina personală de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare