Showbiz

# valentina pelinel borcea # copil borcea # divort borcea #cristi borcea # alina borcea

Alina si-a scos verigheta! Ce surpriza i-a pregatit infidelului Cristi Borcea

A declarat ca nu are sot de lasat, dar s-a razgandit! Alina Borcea pare decisa sa-l paraseasca pe sotul infidel, chiar daca acesta nu mai e acum atat de convins ca ar vrea divortul. Ca sa arate cat este de hotarata, Alina a fost azi in vizita la sotul ei fara verigheta. 

A implorat, a plans, s-a rugat, a amenintat si pana la urma tot la divort a ajuns. Alina Borcea este decisa sa renunte la omul cu care traieste oficial si neoficial de aproape 13 ani din cauza sarcinii Valentinei Pelinel. Cum fostul dinamovist nu vrea sa o indeparteze pe aceasta si pe baietelul lor din viata lor, Alina a decis sa plece ea, impreuna cu cei doi copii. 
 

Si cu o buna parte din avere, cel mai probabil. Potrivit Click!, care a anuntat in exclusivitate ca ALina Borcea a decis sa divorteze, aceasta s-a intalnit deja cu un avocat si are de gand sa demonstreze in instanta ca sotul i-a fost infidel. In acest fel, va obtine mai mult din averea omului de afaceri aflat dupa gratii decat i-ar da acesta de bunavoie, daca despartirea si partajul s-ar face la notar. 

Cei doi au doi copii, dar Alina a fost ieri la inchisoare doar impreuna cu baietelul cel mare al cuplului. Ea a declarat ca ii este greu sa-si stie sotul dupa gratii. Insa declaratiile frumoase par mai putin valoroase fara verigheta. 

Foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare