Showbiz

# avere borcea #avere vedete #copii vedete # alina vidican #cristi borcea

Alina Vidican, lasata fara casa din Miami. Cu cat vinde Borcea apartamentul familiei

Fosta sotie a lui Cristi Borcea ramane cu buza umflata, sustin surse din anturajul fostului cuplu. Desi aceasta ar fi negociat la divort sa primeasca o treime din valoarea apartamentului de la Miami, in care locuieste in prezent cu cei doi copii ai sai, fostul dinamovist pare ca s-a razgandit si o va lasa pe Alina fara 900.000 de dolari. 

La divortul din noiembrie, dupa mai bine de jumatate de an de tamtam si negocieri feroce, Alina a semnat divortul la Penitenciarul Balta Alba unde se afla celebrul ei fost sot. Dar nu oricum, ci in schimbul unei pensii alimentare de 10.000 de euro, pentru copii, dar si a 120.000 de euro, partea ce ii revine din casa din Bucuresti a cuplului. Unde acum locuieste actuala iubita, Valentina Pelinel. 

Alina a fost multumita cu sumele primite, insa apropiatii ei, citati de wowbiz.ro, sustin ca ea ar fi vrut sa mai obtina si o parte din banii pe care i-ar primi fostul sau sot din vanzarea locuintei de lux din America, cam o treime, mai ales ca apartamentul a fost cumparat in perioada in care erau impreuna. Cum imobilul din Miami, dotat cu piscina piscina proprie, trei dormitoare mobilate integral in alb, dar si o priveliste superba la ocean, a fost deja pus la vanzare cu un pret de 2,7 milioane de dolari. Totusi Borcea s-a razgandit si acum ii refuza Alinei banii cu care ar fi putut sa inceapa o afacere in SUA, dar si sa-si cumpere o locuinta mai mult decat decenta pentru ea si cei doi copii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare