Showbiz

#anamaria prodan spital # vedete spital #simptome boala #anamaria prodan

Ana Maria Prodan, internata de urgenta!

Ana Maria Prodan a acuzat mari dureri de cap si a fost nevoie de interventia doctorilor pentru a putea fi repusa pe picioare. Impresara in varsta de 44 de ani a mai avut probleme medicale, insa de data aceasta apropiatii s-au speriat ca aceasta ar fi putut face un atac vascular cerebral. 

“Ana se simte foarte rau in acest moment! Aseara, la scurt timp dupa ce a ajuns acasa, durerile de cap au inceput sa fie din ce in ce mai puternice si orice calmant a luat, nu si-a facut efectul. Speriati sa nu fie vorba de vreun accident vascular, apropiatii impresarei au chemat salvarea imediat! Doctorii care au ajuns la vila au consultat-o si i-au facut o injectie, apoi, pentru ca pacienta abia se mai tinea pe picioare si nici nu putea sa mai vorbeasca, au hotarat sa o duca de urgenta la spital, la camera de garda! Acolo, i-au fost acordate mai multe ingrijiri medicale si, pe urma, s-a decis si internarea ei”, au dezvaluit prietenii prezentatoarei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Din fericire, Ana Maria se simte foarte bine, si-a revenit repede si orice suspiciune de accident vascular a fost eliminata. Impresara duce o viata solicitanta si uneori ar trebui sa aiba mai multa grija de ea.

Impresara este casatorita din 2008 cu antrenorul Laurentiu Reghecampf si este mama a trei copii. A devenit celebra dupa ca prima femeie impresar din fotbalul romanesc, fiind invidiata pentru mana de fier cu care isi conduce businessul. De curand, aceasta a devenit si vedeta TV, fiind cooptata in echipa unei emisiuni de la ProTV. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare