Showbiz

# fetita andra #nastere Andra #copii vedete #andra maruta #andra

Andra, la spital! Se intampla chiar in aceste momente

Andra Maruta este coplesita de emotii. Chiar in aceste momente, vedeta se afla in sala de nasteri, unde urmeaza sa vina pe lume fetita ei, Eva Maria Ioana. Andra a decis sa nasca prin cezariana, la fel ca si in cazul lui David, si a impartasit prin ce emotii trece.

"Am emotii si nu prea am dormit azi noapte. Am închis ochii, dar nu am putut să dorm. Suntem nerabdatori sa ne cunoastem fetita. David a zis ca vrea sa vina cu noi. Dragul de el, mi-a promis ca ma va ajuta cu fetita, va schimba scutece, ii va da laptic... Tot ce sper este ca nu va fi gelos pe ea”, a spus Andra de dimineata. 

De asemenea, ea le-a cerut fanilor sa se gandeasca la ea in aceste momente si sa-i fie alaturi. ”Stiu ca va ganditi la mine si va multumesc din suflet. Va pup si va iubesc! (...) Sa va ganditi la mine! La ora 10.00 cel mai tare”, a scris Andra pe contul ei de Facebook. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului