Showbiz

# vedete cancer #vedete bolnave #andreea mantea

Andreea Mantea, suspecta de cancer

Frumoasa prezentatoare TV, Andreea Mantea, a marturisit de curand ca, in urma cu putin timp, viata ei a fost complet data peste cap de o veste groaznica: era suspecta de cancer ovarian si vestea aceasta insemna, pe langa lupta cu boala, si faptul ca nu va putea deveni vreodata mama. 

Vedeta a povestit de curand prin ce a trecut. "S-a intamplat, la un moment dat, in anumite relatii, sa ne dorim un copil. Nu stiam daca ramanem sau nu impreuna, ideea e ca ne doream, dar nu se intampla. Nu am dat atentie la inceput, dupa care, incet, incet, lucrurile astea au inceput sa incolteasca si sa ma gandesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problema destul de urata, vorbesc acum de momentul in care eu eram suspecta de cancer ovarian si urma sa imi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv si crestea foarte repede. Am fost la pamant. Eram constienta ca nu voi mai face copii niciodata, mai ales ca imi doream foarte mult. M-am programat la operatie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva si m-am rugat si i-am spus lui Dumnezeu ca daca nu mi-e dat in viata asta sa am un copil, eu nu am de ce sa mai stau. Doua zile mai tarziu cand am ajuns la spital pentru operatie, chistul disparuse. Se speriase si medicul. Apoi am inceput sa urmez un tratament care omora orice lucru care se aseza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atat mai surprinsa in momentul in care am aflat ca am ramas insarcinata", declara Andreea Mantea cu ceva timp în urmă, citata de Romaniatv.net.

Acum, Andreea Mantea este mamica unui baietel, vesel si frumos, pe nume David. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului