Showbiz

#divort Andreea Marin #Tuncay Ozturk #andreea marin

Andreea Marin spune adevarul despre despartirea de Tuncay

Daca mai existau dubii, Andreea Marin le-a spulberat: ea a fost cea care a luat decizia de a divorta si nu cu usurinta, ci dupa eforturi indelungate de a il face pe sotul ei turc sa ajunga pe aceeasi lungime de unda cu vedeta.

Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea de la ProTV, Andreea Marin a vorbit destul de mult despre cel de-al treilea divort al sau. Nu a vrut sa spuna lucrurilor pe nume direct, insa a sugerat subtil ca, in ciuda eforturilor, mariajul celor doi nu mai functiona de ceva vreme. "Într-o familie trebuie să păstrezi aparențele, atâta vreme cât încă lupți pentru a menține această familie, pentru că nu poți să abdici la primul impas. Cauți soluții,cauți să comunici, cauți să rezolvi lucrurile. Dar când îți dai seama că lupta e unilaterală sau că, pur și simplu, unul trage și celălalt nu face același efort... Atunci când simți că nu mai merită, iei o decizie. Ori trăiești în compromis, dar eu nu sunt genul de femeie care să mai accepte un compromis în viața sa. Atâta vreme cât eu dăruiesc tot ce-mi stă în putință...Crede-mă, am făcut sacrificii pentru bărbatul de lângă mine, cum n-am făcut pentru nimeni în viața mea, nici măcar pentru rudele mele de sânge. Când vezi că lucrurile nu sunt apreciate, eu zic că trebuie să ai curaj să mergi mai departe. Nu e o dramă. Chiar și despărțirea de un om pe care îl iubești. Până la urmă, noi mai și iubim o imagine pe care ne-o facem noi în mintea noastră despre cineva și e păcat. Trebuie să fim realiști”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare