Showbiz

#tvr #andreea marin #showbiz #Pretuieste Viata #Andreea Marin TVR #pretentii Andreea Marin

Andreea Marin, acuzata ca voia sa puna monopol pe TVR. Pretentiile vedetei

Dupa cativa ani de pauza de pe micul ecran, Andreea Marin a decis, in toamna anului trecut, sa revina in fata telespectatorilor, cu o noua emisiune, "Pretuieste viata". Entuziasmata la maximum de noul sau proiect, bucuria Andreei Marin a durat insa foarte putin, deoarece, dupa doar cateva editii, show-ul sau a fost intrerupt, din cauza unor probleme financiare. Stelian Tanase, directorul TVR, a acuzat-o pe Andreea Marin ca aceasta a cerut o suma imensa pentru moderarea emisiunii si ca a avut pretentii exagerate.

A venit in TVR cu propria echipa

Lucia Hossu-Longin, membra a Consiliului de Administratie al TVR, a dezvaluit, pentru wowbiz.ro, ca Andreea Marin ceruse, la inceput, 80.000 de euro pentru a realiza emisiunea "Pretuieste viata", insa, dupa negocieri intense, s-a ajuns la suma de 64.000 de euro.

"Este deplasat si exagerat! Nu vreau sa intru in polemici cu Andreea Marin, dar in audiovizual exista unii care se cred deasupra tuturor criteriilor si valorilor... Nu poti cere sumele astea uriase. N-ai dreptul intr-o institutie platita din bani publici!", a declarat Lucia Hossu-Longin.

Membrul CA al TVR a marturisit, de asemenea, ca Andreea Marin a refuzat sa colaboreze cu angajatii TVR si a venit cu propria echipa de productie.

"De ce trebuie sa vina Andreea Marin cu o echipa cand TVR are angajati care pot face totul? De ce sa ocupi un etaj intreg, logistica, pentru ce? Si-a impus echipa ei, de la director de productie la nu stiu cati regizori. Au fost goniti oamenii de la etajul cinci al turnului si imprastiati peste tot ca sa se instaleze ea cu echipa ei. Au lucrat cu ea doar unu sau doi angajati ai TVR. Ni s-a spus ca asa lucreaza Andreea Marin, ca ea pune conditiile, ca vine cu echipa ei si trebuie sa i se dea etajul, birourile, calculatoarele. Inteleg ca la pretentiile ei nu se putea raspunde, ca erau deplasate cand TVR e financiar la pamant. Asta nu face parte din codul moral al unui om de presa. Ea si-a incasat banii, iar oamenii ei mai au de primit o suma mica", a declarat Lucia Hossu-Longin pentru ziarulring.ro.

Cu toate acestea, emisiunea nu a avut succesul scontat.

"Andreea Marin primea 16.000 de euro doar onorariul ei pe saptamana... Continutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin... 20.000 de euro e mult.

Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observatii si am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe editie e oficiala, iar cand a fost redusa la 12.000 de euro pe editie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignita, ofensata. Emisiunea era grea, dar un documentarist munceste trei luni pentru un film sau o investigatie si primeste o suma de rasul curcilor. S-a dorit divertisment de calitate, dar dupa primele editii s-a vazut ca nu era chiar ce se astepta", a mai precizat Hossu.

CITESTE SI:

Pleaca Andreea Esca de la Pro TV?

Curele drastice de slabire le-au lasat fara podoaba capilara!

Andreea Marin are propria varianta 

"Declaratia doamnei e stupefiant de departe de adevar, pare o reactie a unui om suparat pe ceea ce traieste in propria institutie, dar cum noi nu am avut niciun contact profesional direct, mi-e imposibil sa o inteleg. Interesant e ca sumele «oficiale» vehiculate de diverse persoane cu functii de conducere in TVR difera de la o declaratie la alta si fiecare sustine ca cifra sa e cea reala. Mi-e greu sa inteleg intentiile celor care fac astfel de afirmatii neadevarate, cert e ca acestea sunt menite sa stirbeasca o reputatie pe care am cladit-o cu multa seriozitate, studiu si daruire in aceasta munca timp de 20 de ani.

O emisiune ca «Pretuieste viata!», care a salvat vieti si a dezbatut subiecte sociale bine documentate, transformand destine, e simplu «divertisment»? Nimic de comentat. Cert e ca face un mare deserviciu prin declaratiile sale televiziunii publice acum, in perioada in care eu am initiat solutionarea problemei noastre pe cale legala. Eu voi lasa persoanele abilitate sa-si faca treaba. Sunt foarte sigura pe mine atunci cand stiu ca am dreptate", a declarat Andreea Marin.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare