Showbiz

#copii andreea marin #iubit Andreea Marin #andreea marin

Andreea Marin, din nou mama

Anul 2017 a fost unul foarte bun pentru Andreea Marin, desi a trecut printr-un nou divort. Dar chiar vedeta spune ca despartirea de Tuncay Ozturk a fost benefica, reusind astfel sa-si deschida sufletul catre o noua iubire, de data aceasta una care pare sa o implineasca cu adevarat.

În emisiunea „Răi, da’ buni”, de la Antena Stars, Andreea Marin a povestit că anul 2017 a fost unul bun pentru ea tocmai datorită faptului că a divorțat. Noul bărbat din viața ei, consulul Andrei Brâncoveanu, pare sa o fi schimbat in sens bun. Ea este optimista chiar si in ceea ce priveste o noua sarcina, desi experientele din trecut nu au fost unele bune. In plus, vedeta tocmai a implinit pe 22 decembrie 43 de ani, deci o sarcina ar putea prezenta riscuri. 

„Cred că orice femeie ar trebui să se gândească așa. Mai ales că acum, vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani și 50 aduc pe lume copii sănătoși. nu văd de ce să gândești într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta, sigur că da”, a mărturisit Andreea Marin.

Andreea are o fetita, pe Violeta, din casatoria cu Stefan Banica Jr. care a implinit 10 ani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului