Showbiz

# andreea marin turcia #Tuncay Ozturk #andreea marin

Andreea Marin isi sarbatoreste sotul! Ce i-a facut cadou

Andreea Marin se pare ca si-a gasit o a doua casa, in Turcia, tara natala a sotului sau. De altfel, de ziua acestuia, cei doi au dat o fuga la malul Marii Negre turcesti, pentru a-i face o bucurie lui Tuncay.

"Clipa de neuitat la malul Marii Negre, in nordul Turciei... locul potrivit sa ii spui "La multi ani!" omului din inima ta..." a scris pe pagina sa de Facebook Andreea Marin, sugerand ca excursia a fost facuta special pentru a-l sarbatori pe sotul sau, osteopatul si fizioterapeutul Tuncay Ozturk. 

De altfel si acesta se pare ca se bucura enorm de orice vizita in tara natala, mai ales ca acum locuieste si munceste in tara sotiei sale. De altfel, acesta a fost si prilejul pentru a-i face o noua declaratie de dragoste sotiei Andreea Marin. "Cel mai minunat loc unde îmi puteam petrece ziua de naștere este acasă, în Turcia, alături de persoana pe care o simt cel mai aproape de sufletul meu. Îți mulțumesc că ești parte din viața mea", a scris Tuncay pe aceeasi retea de socializare. 

Cei doi formeaza un cuplu extrem de iubit, drept dovada multimea de mesaje de felicitare primite in doar cateva ore. De altfel, fanii asteapta ca Andreea si Tuncay sa anunte cat mai curand venirea pe lume al unui copil, desi Andreea nu mai este chiar atat de tanara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului