Showbiz

#divort Andreea Marin #Tuncay Ozturk #andreea marin

Andreea Marin, marturisiri dureroase. "Aleg sa cred ca am fost iubita"

Departe de a se stinge conflictul intre Andreea Marin si Tuncay Ozturk, desi cei doi sustin ca nu mai au de-a face unul cu celalalt. Desi diva spune ca a trecut deja peste aceasta relatie si para sa vorbeasca cu detasare despre casnicia cu fizioterapeutul turc, vorbele ei arata ca inca are resentimente fata de acesta.

"Vorbele sunt mult prea tarziu spuse sa fie dublate de realitate. Am fost iubita un timp, cred, ar fi dureros sa cred ca nu de la inceput. Aleg sa cred ca am fost iubita la inceput", a declarat Andreea Marin la wowbiz, intr-un interviu acordat lui Madalin Ionescu. 

Andreea spune ca si-a ajutat sotul din dragoste, ca a incercat pe cat posibil sa faca un copil, dar pana la urma este multumita ca nu a ramas insarcinata, ca a facut tot posibilul ca aceasta relatie sa supravietuiasca, insa Tuncay a fost cel care a gresit, sugereaza vedeta, mentionand cateva episoade intens mediatizate, precum blonda care i-a servit drept sofer sau o alta tanara care s-a prezentat alaturi de Tuncay la politie cand casa familiei a fost sparta. 

Totusi, Andreea spune ca nu este inca pregatite de o noua relatie, ca ar fi nepoliticos din partea ei sa spuna asta la atat de putin timp de la incheierea celei care inca nu s-a pronuntat oficial facand aluzie la afirmatiile fostului sot care se pare ca ar fi pregatit sa mearga mai departe. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului