Showbiz

Andreea Raicu, faianta de pe internet

Anul acesta, Andreea Raicu a inceput lucrarile la o casa noua , pe un teren primit mostenire de la o ruda. Pentru ca nu are timp sa colinde magazinele de specialitate, ea s-a vazut nevoita sa-si achizitioneze si de pe Internet, relateaza Click.

Vedeta postului Prima TV a inceput sa faca economii serioase si sa investeasca aproape toti banii in vila pe care si-o construieste in sectorul 1 al Capitalei, acolo unde planuieste sa se mute impreuna cu iubitul sau, Tudor Chirila.

Si, pentru ca are un program incarcat, vedeta nu gaseste timpul necesar sa colinde magazinele de gresie , faianta sau mobila. Prin urmare, Andreea s-a vazut nevoita sa caute virtual materialele de constructie, dupa cum a povestit ea, in editorialul pe care il semneaza in revista Look.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului