Showbiz

Andreea Spataru, nasa de botez

Prezentatoarea matinalului de la National TV, Andreea Spataru , a devenit, sambata, pentru prima data in viata ei, nasa de botez. Blonda l-a botezat pe micutul Darius Cristian la Manastirea Casin din Capitala, povesteste Cancan.

Foarte tematoare, dar si putin depasita fizic de greutatea micutului, Andreea nu a reusit sa-l tina in brate pe baietel pe toata durata slujbei, predandu-l, la un moment dat, iubitului ei, Ion Boschet, alaturi de care a botezat.

"A fost foarte cuminte, a plans doar putin dupa ce l-a bagat preotul in cristelnita, dar atat. A fost foarte frumos si ma bucur ca primul copil pe care l-am botezat este baiat, pentru ca se spune ca e de bine", a declarat Andreea, care, la slujba, a purtat o tinuta mov , iar la petrecere, o rochie in alb si negru, foarte lunga. Darius Cristian este baietelul unor prieteni ai Andreei.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului