Showbiz

# sot angelea similea # carte angela similea #dezvaluiri vedete #angela similea

Angela Similea, jignita: "Esti un nimeni, esti un rahat!"

Doamna muzicii romanesti, Angela Similea, a avut o viata personala tumultoasa. Patru casnicii, un copil, dar si o multime de probleme. Cel mai lung mariaj, cel cu un om de afaceri olandez, se pare ca i-a adus si cea mai mare nefericire. In ciuda succesului ei, era apostrofata mereu.

În volumul cu caracter biografic “Angela – cântec şi rugă”, scris de Smaranda Jelescu, artista povesteşte cu lux de amănunte cum s-a desfăşurat relaţia ei tumultuoasă cu Jan David Hilgen (69 de ani). 

“Soţul meu nu deschidea nici o uşă fără să spună «sunt soţul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetăţean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerţ exterior. (…) Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ. A şi plecat până la urmă”, citeaza click.ro.

Angela Similea a divortat in 1991, dupa 17 ani de casnicie. Ultimul sau sot, Victor Surdu, a murit in 2011, lasand-o cu o multime de datorii. De atunci, artista se judeca cu bancile. A pierdut 12 din cele 15 procese de executare silita intentate de acestea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului