Showbiz

#madonna #relatie #atractie #antonio banderas

Antonio Banderas s-a temut de o relatie cu Madonna

antonio banderas a recunoscut ca s-a simtit flatat atunci cand a aflat ca Madonna se simte atrasa de el, insa i-a fost frica sa isi dea intalnire cu celebra artista pentru ca o considera "prea puternica ".

Actorul de origine spaniola, care este casatorit cu Melanie Griffith , a fost flatat cand Madonna a declarat ca a fost interesata de el in primii ani din cariera, insa insista ca nimic nu s-ar fi putut intampla intre ei doi.

"A fost destul de flatant cand cineva mi-a spus ca "Ii place de tine foarte mult!", iar eu am raspuns " Oh, da? N-am nici cea mai mica idee despre ce ar trebui sa fac ... adica, sunt casatorit. Asa ca, nimic nu s-a intamplat." a declarat actorul pentru revista Harper 's Bazaar.

"Mi-a fost frica la acea vreme pentru ca ea era o femeie foarte puternica. Nu vroiam sa fiu baiatul Madonnei. Buna sau rea, vroiam sa am propria cariera." a adaugat Antonio Banderas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare