Showbiz

# operatie vedete #operatie viziru # accident viziru #Ferma Vedetelor #augustin viziru

Augustin Viziru, operat de urgenta dupa finala Ferma Vedetelor

Finala show-ului "Ferma Vedetelor" nu a fost lipsita de emotii pentru concurenti si telespectatori deopotriva. In cadrul unei probe de taiat lemne, Augustin Viziru s-a accidentat grav la mana stanga dupa ce coada toporului i-a scapat din mana.

"Am vazut prin manusa ca m-am taiat si am vazut ca incepe sa curga sange din ce in ce mai mult, nu stiu de ce nu mi-a trecut prin cap sa ma opresc, si am continuat. Curgea din ce in ce mai mult sange si nu ma interesa si taiam in continuare", a povestit Augustin Viziru la ProTv.

Augustin a castigat proba si, la inceput, nu si-a dat seama cat de grava este taietura, desi durerea era tot mai puternica. Medicii au intervenit imediat ce s-a terminat proba. "In momentul in care au venit, mi-am dat manusa jos. Pana atunci nu vazusem ce e acolo si cand mi-am da manusa jos nu arata bine. M-am taiat pana la os. Imi vedeam osul cum misca pe acolo si cand mi-a spus intinde-te pe jos, i-am spus - da ce ma, am murit? Nu e atat de grav, zice nu nu, ca o sa lesini", a mai spus vedeta.

Medicilor le-a fost greu sa-l convinga pe Augustin ca trebuie sa mearga la spital. "Doctorul mi-a spus Bai nebunule, trebuie sa mergi la spital. Nu e de joaca. Poti sa iti pierzi mana. Sa pierd finala? Nu se poate asa ceva", a replicat Augustin.

Din emisiune, Augustin a fost transportat direct la spital si operat de urgenta. "Am avut toate cele 3 tendoane secerate de la degetul mare", afirma Augustin. 

Finala s-a "jucat" fara Augustin, iar castigator a iesit George Vintila. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare