Showbiz

# mostenire adrian paunescu # fiu adrian paunescu #adrian paunescu #mostenitori

A mostenit 4 milioane de euro de la Adrian Paunescu, dar nu se poate atinge de ei

4 milioane de euro este suma pe care se lupta sa o imparta copiii legitimi si nelegitimi ai tribunului Adrian Paunescu. La 7 ani de la moartea acestuia, Andreea Paunescu, fiica secreta a tribunului, se lupta inca pentru partea ei din avere.

Adrian Păunescu a lăsat o avere de aproximativ 4 milioane de euro, constând în case, bijuterii și terenuri. Din pacate insa pentru mostenitorii sai, fiul si cele doua fiice, nimeni nu se poate atinge de avere. Motivul este simplu: dupa moartea tribunului, a mai aparut o fiica a acestuia, care isi revendica dreptul de a primi cota parte din averea de 4 milioane de euro.
”Moștenirea lui tata este încă blocată, se irosește în procese și în expertize. Cei intrați mai nou în familie vin cu măsurători și cu alte lucruri care nu ne plac și nu ni le dorim. Noi cum era să spunem că ea nu este sânge din sângele lui Adrian Păunescu? Am lăsat lucrurile să se întâmple așa cum a dorit și ea. Dacă a dorit să intre în familie după moartea tatălui nostru, cum puteam să spunem noi nu sau da? Din păcate, lucrurile de identitate au fost urmate de niște monstruozități formale și de șicane, de nesfârșite chestiuni avocățești, care nu fac decât să piardă din timpul nostru, din resursele familiei și din rezerva de putere sufletească. Încerc să nu mă gândesc la ele”, a declarat pentru click.ro Andrei, fiul lui Adrian Paunescu.
Când s-a stins din viaţă, poetul avea o avere estimată la circa 4 milioane de euro. Deţinea o casă în zona centrală a Capitalei, o proprietate în Bârca, judeţul Dolj, una în Bragadiru, alta la Breaza, o casă la Roşia Montană şi o alta la Vatra Dornei. Pe lângă toate acestea, poetul Adrian Păunescu deţinea mai multe bijuterii, bani în conturi, dar şi mai multe volume de cărţi.
  •   2017-11-06
  •  

Articol scris de

Stefan Pavel

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.