Showbiz

# mostenire adrian paunescu # fiu adrian paunescu #adrian paunescu #mostenitori

A mostenit 4 milioane de euro de la Adrian Paunescu, dar nu se poate atinge de ei

4 milioane de euro este suma pe care se lupta sa o imparta copiii legitimi si nelegitimi ai tribunului Adrian Paunescu. La 7 ani de la moartea acestuia, Andreea Paunescu, fiica secreta a tribunului, se lupta inca pentru partea ei din avere.

Adrian Păunescu a lăsat o avere de aproximativ 4 milioane de euro, constând în case, bijuterii și terenuri. Din pacate insa pentru mostenitorii sai, fiul si cele doua fiice, nimeni nu se poate atinge de avere. Motivul este simplu: dupa moartea tribunului, a mai aparut o fiica a acestuia, care isi revendica dreptul de a primi cota parte din averea de 4 milioane de euro.
”Moștenirea lui tata este încă blocată, se irosește în procese și în expertize. Cei intrați mai nou în familie vin cu măsurători și cu alte lucruri care nu ne plac și nu ni le dorim. Noi cum era să spunem că ea nu este sânge din sângele lui Adrian Păunescu? Am lăsat lucrurile să se întâmple așa cum a dorit și ea. Dacă a dorit să intre în familie după moartea tatălui nostru, cum puteam să spunem noi nu sau da? Din păcate, lucrurile de identitate au fost urmate de niște monstruozități formale și de șicane, de nesfârșite chestiuni avocățești, care nu fac decât să piardă din timpul nostru, din resursele familiei și din rezerva de putere sufletească. Încerc să nu mă gândesc la ele”, a declarat pentru click.ro Andrei, fiul lui Adrian Paunescu.
Când s-a stins din viaţă, poetul avea o avere estimată la circa 4 milioane de euro. Deţinea o casă în zona centrală a Capitalei, o proprietate în Bârca, judeţul Dolj, una în Bragadiru, alta la Breaza, o casă la Roşia Montană şi o alta la Vatra Dornei. Pe lângă toate acestea, poetul Adrian Păunescu deţinea mai multe bijuterii, bani în conturi, dar şi mai multe volume de cărţi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare