Showbiz

#adrian paunescu #showbiz #oana zavoranu #Fratii Dolanescu #vedete intern #avere vedete #bataie avere vedete

Averile incaiera vedetele. Top 5 lupte pe mosteniri

Averi de milioane de euro sunt disputate in instanta de rudele unor celebritati trecute in lumea de dincolo. Se cearta ca la usa cortului mame si fiice, frati si foste neveste, iar scandalurile dintre ei tin primele titluri ale publicatiilor de cancan. Iata care sunt cele mai zgomotoase dispute.


Reincepe lupta pe averea lui Adrian Paunescu


Sursa foto: revistatango.ro

Trei fii a lasat in urma Adrian Paunescu si o avere de 3,7 milioane de euro. Andrei si Ana-Maria, cei doi fii legitimi ai poetului, nu vor ca Andreea Paunescu, femeia care a fost recunoscuta ca fiica doar in urma unui test ADN, sa puna mana pe vreun ban. Andreea a inceput in urma cu doi ani un adevarat razboi juridic cu fratii sai, iar procesul are termen la Judecatoria Sectorului 1, dupa mai multe incercari de impacare sortite esecului. "Am asteptat ca fratii mei sa aiba o reactie si sa incheiem totul amiabil, insa m-au ignorat si a patra oara, desi tot timpul au declarat public ca nu vor sa intineze memoria tatalui nostru", a declarat Andreea pentru Libertatea.

CITESTE SI:

Revelion 2015 – destinatii exotice alese de romani si cat ii va costa distractia!
SOC! Connect-R si-a inselat nevasta. S-a sarutat cu o bruneta, apoi...
Cristian Boureanu, probleme cu alcoolul? "Beau pana dimineata"


Vaduva si sora lui Sergiu Nicolaescu s-au impacat

Sursa foto:libertatea.ro

Sursa foto:click.ro

Dupa un an si jumatate de la moartea lui Sergiu Nicolaescu si dupa un imens scandal, Dana Nicolaescu, sotia regizorului, si Iolanda Nicolaescu, sora acestuia, au facut pace. Desi anul trecut a contestat in instanta pe motiv ca este fals testamentul intocmit de fratele sau prin care toata averea ii ramanea Danei, Iolanda a pus capat disputelor cedand in fata mai tinerei sale "rivale". Chiar daca astazi au termen in procesul in care Iolanda cere anularea documentului, cu cateva zile in urme cele doua si-au strans mana. "Ne-am impacat. Sunt foarte fericita! Dana imi da tot ce imi trebuie. Nu mai exista niciun proces", a declarat Iolanda Nicolaescu, pentru click.ro.

Romanita, proces cu fosta iubita a lui Adrian Iovan


Sursa foto: eva.ro

Dupa ce si-au sters lacrimile, fosta nevasta a lui Adrian Iovan, Romanita, si doctorita Mihaela Steriu, femeia care i-a fost alaturi pilotului in ultimii cinci ani de viata, s-au tarat una pe alta prin tribunale. Miza? Casa din Otopeni, care a fost achizitionata de pilot impreuna cu Mihaela. Din vila care valoreaza aproximativ 250.000 de euro, jumatate ii revine fostei iubite a lui Iovan, iar restul, celor doi copii ai lui, Irina si Albert. Potrivit Click!, Romanita s-ar fi oferit sa-i cumpere partea Mihaelei, dar aceasta a refuzat, asa ca a apelat la judecatori pentru a-i face dreptate fiului sau, Albert.


Fratii Dolanescu se cearta de cinci ani pe avere


Sursa foto: libertatea.ro

Cateva vile si terenuri, multe bunuri si drepturile de autor ale tatalui. Toate acestea i-au incaierat pe fratii Ion si Dragos Dolanescu, fiii lui Ion Dolanescu. Insa miza cea mai mare este casa in care artistul a locuit in ultimii 20 de ani. Situata intr-o zona de lux a Capitalei, casa a fost evaluata la 700.000 de euro. Ionut Dolanescu a constestat, insa, decizia de a scoate casa la licitatie pentru aceasta suma, motiv pentru care el si fratele sau se afla in proces.

Oana Zavoranu, in proces cu mama

Sursa foto: libertatea.ro

Dar probabil ca unul dintre cele mai rasunatoare procese si prin prisma atitudinii extrem de vocale ale celor doua protagoniste, este cel in care, in 2006, Oana Zavoranu si-a dat in judecata mama, pe Marioara Zavoranu, pentru mostenirea lasata de tatal adoptiv al brunetei, Nicolae Zavoranu, dar si pe cimitirul "Eternitatea". Cinci ani au durat procesele, insa intr-un final cele doua au picat la pace.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului