Showbiz

#pepe #victor slav #showbiz #cornel pasat #vedete intern #influente iubite

Barbati "adevarati". Cum au profitat de relatiile lor pentru a deveni faimosi

Spune-mi cu cine te iubesti, ca sa iti spun cine esti. Sau, mai degraba, cine o sa fii! Si nu e vorba despre femei, ci, din contra, despre reprezentantii sexului tare! Multi dintre actualii barbati din showbizul romanesc si-au construit un nume sau si l-au definit cu ajutorul relatiilor pe care le-au avut.

Pepe, promovat de Oana Zavoranu?


Sursa foto: expresspress.ro

Casatoria lui Pepe cu Raluca a incins spiritele in lumea mondena. De fapt, Oana Zavoranu a fost cea care a rascolit trecutul si a declarat ca fostul sau sot a ajuns faimos de pe urma relatiei pe care a avut-o cu bruneta. Ea sustine ca, fara asocierea cu numele sau, nimeni nu si-ar mai fi amintit de latino-loverul din Balcani. "Acum 3 ani avea loc un divort oribil. Se despartea un cuplu: Oana-Pepe. Din momentul in care s-a dus la Maruta opt saptamani, cu toti chilotii mei pe masa, a inceput sa il bage lumea in seama. Tot ce i se intampla lui acum 80 la suta mi se datoreza mie. Daca nu se despartea de mine, nu-l baga nimeni in seama", a afirmat Oana.

CITESTE SI:

Adi Mutu o insala pe Consuelo! Uite cu ce blonda a fost surprins sarutandu-se!
Mama denaturata? Iata de ce e in stare Antonia pentru a se putea casatori cu Velea

Sfaturi pentru a depasi singur/a teama de zbor cu avionul

Victor Slav, cunoscut datorita Biancai Dragusanu

Sursa foto: protv.ro

Pana acum un an si jumatate, Victor Slav era baiatul de la Meteo si atat. Toata lumea il stia de la televizor, iar la numele sau contribuise putin si relatia discreta pe care o avea de ani buni cu Anda Adam. Abia dupa ce s-a cuplat cu Bianca Dragusanu, numele lui Victor Slav a devenit tot mai prezent in presa de cancan. La intarirea numelui sau pe piata a contribuit insa mai mult divortul de aceeasi Bianca, din primavara acestui an. Victor a fost prezent in emisiuni televizate mai mult decat in cei 5 ani de prezentat rubrica Meteo. Acum, dupa despartirea de Pro TV, televiziunea concurenta, Antena 1, s-a si grabit se pare sa puna mana pe el, ca doar e o vedeta!

Cornel Pasat, celebritate pe spatele Oanei Roman


Sursa foto: unica.ro

Cornel Pasat era doar unul dintre barbatii cu muschi din trupa Flamingo Boys care se dezbracau in show-uri incendiare pentru doamne si domnisoare. Numele sau a devenit celebru abia cand a inceput sa se iubeasca cu Oana Roman, fiica fostului prim-ministru al Romaniei. Aparitiile televizate au curs, la fel si contractele.

Marcel Toader, vedeta datorita nevestelor

Sursa foto: enational.ro

Marcel Toader este un om de afaceri care a devenit cunoscut mai mult datorita sotiilor sale, Ana Maria Ferent si Gabriela Cristea, decat prin prisma business-urilor pe care le-a avut. In ultimii ani, Toader a devenit un adevarat personaj monden, urmarit de paparazzi si a carui viata amoroasa este atent supervizata de presa tabloida.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare