Showbiz

#Bebe Cotimanis #relatii vedete

S-a terminat! Bebe Cotimanis s-a mutat cu amanta!

A fost casatorit de doua ori, are doi copii si se afla in pragul divortului. Dupa ce sotia lui Bebe Cotimanis, cu care are un baiat de 15 ani, a aflat din ziare ca este inselata, acum a mai primit o lovitura. Actorul s-a mutat la "cealalta femeie".  

„A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, a declarat, pentu Click!, Florina Mărcuţă, la începutul lunii februarie, cand s-a aflat despre relatia actorului cu Iulia Dumitru, o colega de scena. 

Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au căsătorit la Vatra Dornei în vara lui 2014. “Noi suntem o familie. Însă acum pot spune că a fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie”, declara în exclusivitate pentru Click! actorul, imediat după nuntă. Din pacate insa, aceasta parere s-a schimbat si acum Bebe Cotimanis formeaza un cuplu cu o alta colega, de scena si de viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare