Showbiz

#vedete parinti #copii vedete #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, in lacrimi! Este disperata!

Bianca Dragusanu traieste o perioada frumoasa datorita micutei Natalia Sofia, dar este si foarte necajita din cauza parintilor ei, ambii bolnavi in stare destul de avansata. 

Bianca Dragusanu trece prin momente grele in aceasta perioada. Desi mereu se afiseaza cu zambetul pe buze, vedeta este foarte suparata, deoarece ambii parinti sunt bolnavi. Tatal ei are o boala renala, nu se poate deplasa deloc, nici macar nu a reusit sa vina sa isi cunoasca nepotica.

“De ani de zile, tata sufera de polichistica renala, o afecțiune caracterizata prin aparitia chisturilor la nivelul rinichilor. Boala lui este ereditara si ii ataca si alte organele interne, cum ar fi pancreasul sau ficatul. Mereu ii creste tensiunea arteriala, are dureri de spate, de cap, infectie urinara si pietre, pe care atunci cand le elimina, nu se mai ridica din pat. Este ingrozitor”, a declarat Bianca, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. Mama Biancai trece si ea prin momente dificile, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de piele. Aceasta face chimioterapie si intreaga familie spera ca ea sa se insanatoseasca si boala sa nu avanseze. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare