Showbiz

#dragusanca #bianca dragusanu #victor slav #casatorie #mariaj #cuplu

Bianca Dragusanu se marita. Detalii uimitoare ies la iveala

Ceva mai bine de un an a trecut de cand au divortat si acum prietenii sustin ca Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt pe cale sa semneze iar actele de casatorie. Ba chiar, spun apropiatii, cei doi ar "lucra" intens la aducerea pe lume a unui copil.

 

Trei luni a durat fericirea din prima casatorie a Biancai cu Victor. Escapada roscatei la Paris cu Adrian Cristea a pus capat mariajului, dar se pare ca nu si iubirii dintre cei doi. Din martie anul trecut, de cand au desfacut casatoria, cei doi au aparut adesea impreuna. Ba au spus ca se iubesc, ba ca nu ii leaga decat afacerile pe care le au in comun. Cert este ca, dupa o perioada in care s-au afisat tot mai putin impreuna, cei doi fosti soti ar fi decis sa o ia de la capat. Ar fi inteles, scrie presa tabloida, ca sunt facuti unul pentru celalalt.

Iar intentia lor de a se casatori este confirmata de cei din anturajul lor. "Vor sa faca un copil si lucreaza la acest lucru. Sunt convinsi ca au ajuns la varsta si maturitatea necesara unei astfel de responsabilitati. Chiar daca situatia lor nu este foarte clara, amandoi isi doresc enorm un rod al iubirii lor. Bianca nu se protejeaza, asa ca in curand ne-ar putea da vestea cea mare. Mai mult, au vorbit si despre casatorie. Adica despre cununia civila, pentru ca in fata lui Dumnezeu sunt uniti. Daca lucrurile vor merge la fel de bine ca in ultima luna, este foarte posibil ca Bianca sa redevina doamna Slav. Si ea s-a maturizat enorm, stie ce vrea, pe cine vrea. Nu ii trebuie alt barbat, a intrerupt orice dialog cu alti barbati, pentru ea exista Victor si atat. El inca nu are incredere totala, dar incetul cu incetul o va capata", a declarat un apropiat al celor doi, pentru cancan.ro.

Tot acesta le-a spus jurnalistilor ca Bianca si Victor s-au mutat deja impreuna de cateva saptamani.

Sursa foto: reginele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului