Showbiz

#showbiz #divort Bianca Dragusanu #afaceri Bianca Dragusanu #afaceri Victor Slav

Bianca si Victor Slav incep sa stranga roadele casatoriei si ale divortului! Iata cu cat au crescut tarifele lor

Dupa un an de dragoste cu nabadai, care a culminat cu o nunta ca in povesti si un divort de mana, Bianca Dragusanu si Victor Slav incep acum sa stranga roadele acestei povesti atat de mediatizate in ultima vreme. Tarifele Biancai Dragusanu au urcat rapid, iar Victor Slav se pregateste si el sa isi ingroase veniturile din afacerile pe care le are.

Bianca, 3.000 de euro pentru un eveniment

Daca pana sa devina doamna Slav, Bianca cerea intre 500-1.000 de euro pentru orice eveniment la care participa, acum vedeta si-a permis sa creasca pretul. La ultimul eveniment la care a participat, Bianca a incasat nu mai putin de 3.000 de euro, pentru a promova un lant de cazinouri.

Bineinteles, vedeta negociaza acum pana la ultimul leu si fiecare aparitie TV. Vedeta incheiase imediat dupa anuntul divortului un contract cu Antena 1, pentru a prezenta o emisiune de divertisment. Pentru acest show, vedeta ar fi incasat un salariu de 16.000 de euro. CNA a interzis insa ca Bianca sa modereze o emisiune TV, motivand ca nu are experienta necesara.

Citeste si:

Lavinia Parva -  marturisiri din viata de cuplu cu Stefan Banica Jr si despre Andreea Marin

Juratii de la "Romanii au talent", agresati de candidati!


Victor face bani cu numele fostelor iubite

Desi toata lumea il compatimea ca a ramas fara bani din cauza afacerilor pe care le-a avut atat cu Anda Adam, cat si cu Bianca Dragusanu, Victor Slav este mai dibace decat se credea.

Acesta s-a gandit sa profite de numele fostelor sale iubite pentru a face bani cu floraria pe care o detine. Pe site-ul sau, bellefleur.ro, prezentatorul TV a postat o imagine cu fosta sa iubita Anda Adam, tinand in mana un buchet de flori, pentru a atrage cat mai multi clienti.




De asemenea, de pe site-ul lui Victor Slav nu lipseste nici numele fostei sale sotii. Astfel ca, in dreptul unui buchet de lalele, realizatorul a precizat ca acesta i-a fost oferit Biancai Dragusanu de Ziua Indragostitilor, potrivit "Click".

Victor a fost intotdeauna interesat de afacerile partenerelor sale. A deschis floraria impreuna cu Anda Adam, iar cu Bianca Dragusanu are lansat o croitorie, care este gestionata de fosta sa sotie.

Bianca si-a deschis aceasta afacere pe firma lui Victor Slav, iar in acte ea figureaza ca angajata a acestuia.

Sursa foto: dnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare