Showbiz

#Alia Borcea #copii borcea # divort borcea #divort pelinel

Borcea divorteaza! Ce vrea Alina in schimbul despartirii

Alina Borcea pare sa fi pierdut razboiul pentru inima lui Cristi Borcea in defavoarea Valentinei Pelinel. Desi aceasta nu a confirmat ca ar dori o casatorie cu tatal copilului pe care il poarta - identitate inca nedezvaluita oficial -, fostul dinamovist pare ca doreste sa fie liber in acte ca sa poata sa se bucure de relatia cu Valentina cand va iesi si din inchisoare. 

S-a lasat linistea in cazul scandalului Borcea - Pelinel, insa nu pentru mult timp. Dupa batalia pentru dragostea lui Cristi Borcea, se pare ca urmeaza batalia pentru averea omului de afaceri aflat in inchisoare. Astfel, Alina, actuala sotie a fostului dinamovist ar vrea sa obtina in urma divortului o avere frumusica. Nu se stie daca este vorba doar de o tactica de a-l convinge pe Borcea sa nu divorteze sau este plasa de siguranta ca nu va trebui sa se chinuie sa-si creasca copiii, insa Alina are ganduri mari.  

Potrivit unor informații difuzate în cadrul emisiunii „Acces Direct” si citate de ziarul Click! aceasta i-ar fi cerut fostului dinamovist hotelul din Timișoara, în valoare de 4.000.000 de euro, acțiuni în valoare de 1.000.000 de euro, apartamentul din Miami, cotat cu cel puțin 600.000 de euro, dar și câteva apartamente din Timișoara, în valoare de minimum 150.000 de euro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare