Showbiz

#relatie #bianca dragusanu #catalin botezatu

Botezatu o trimite pe Bianca in America

Catalin Botezatu lucreaza de zor la perfectionarea iubitei lui, Bianca. Creatorul de moda vrea sa o trimita pe blonda in SUA, la cursuri de actorie .

In ciuda certurilor publice, Botezatu si Bianca au ramas impreuna si se declara fericiti. Unul dintre motivele de cearta dintre cei doi a fost dorinta lui Catalin de a-i controla cariera blondei.

Daca initial, Bote i-a interzis Biancai sa pozeze goala intr-o revista pentru barbati , el a lasat-o pana la urma sa-si indeplineasca dorinta. Acum a venit insa randul blondei de a-i face pe plac iubitului ei.

Catalin a inscris-o pe Bianca la o scoala de actorie din Los Angeles, unde Bianca ar urma sa plece la incheierea contractului cu Antena 1, pentru " Un Show Pacatos ", potrivit Cancan.

In asteptarea plecarii, Bianca se pregateste intensiv cu un profesor de engleza ales de Bote, pentru a putea face fata la cursul din California.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului