Showbiz

#custodie #kevin federline #britney spears

Britney Spears si Kevin Federline au cazut de acord asupra custodiei copiilor

Acord asupra custodiei copiilor intre Britney Spears si Kevin Federline . Cantareata isi va putea vizita mai des cei doi baieti care raman in custodia fostului sot. Intelelegerea a fost facuta de avocatii celor doua vedete la tribunalul din Los Angeles.

Nici Britney Spears, nici Kevin Federline nu s-au prezentat in fata instantei. Vedeta pop a pierdut custodia celor doi copii, Sean Preston si Jayden James, anul trecut. Principalele motive invocate in instanta de fostul sot au fost instabilitatea psihica si consumul excesiv de alcool.

De asemenea, Britney a fost privata, in februarie, de dreptul de a dispune de banii ei, dupa ce a fost internata temporar intr-un spital de psihiatrie . De la pronuntarea divortului, in vara anului trecut, Britney si Kevin Federline s-au luptat in instanta pentru custodia celor doi baieti.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului