Showbiz

# copii cristi borcea #velentina pelinel #Milan Cristian #cristi borcea

Ce frumos s-a facut baietelul lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel!

Baietelul lui Cristi Borcea se face pe zi ce trece mai frumos. Drept dovada sta o imagine publicata recent de superba lui mama, modelul Valentina Pelinel, care a atras mii de aprecieri din partea admiratorilor. 

La doi ani si jumatate aproape, Milan Cristian este o dulceata de copil. Drept dovada stau imaginile cu care se mandreste tanara mama pe retelele de socializare. Valentinei ii place sa-l gateasca pe micut in fel si chip, pesemne ramasite din cariera ei de model international. Si bine face, caci lui Milan ii sta bine in orice. De Revelion cei doi s-au imbracat in alb, micutul purtand chiar si niste aripi. Tinutele au atras atentia nu doar a fanilor, ci si a Iuliei Albu. Aceasta a avut un comentariu usor sarcastic la adresa Valentinei, insa a recunoscut si ea ca baietelul lui Cristi Borcea este un scump. 

"Îmi place foarte mult această imagine în alb și copilul este foarte frumos. Ținuta este foarte frumoasă, este foarte albă și contrastează foarte mult cu machiajul de vampă care mă deranjează puțin. Deși mie chiar îmi plac lucrurile extreme, adică ar fi putut să îmi placă cumva… dar nu neapărat așa. Pentru că nu găsesc o notă pe care să i-o dau Valentinei, cred că îi vom da o conopidă", a spus fashion-editorul la rebrica pe care o are în fiecare săptămână la "Wowbiz".

Ce parere ai despre tinutele lui Milan Cristian, respectiv a Valentinei?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare