Showbiz

Cine este femeia care a bagat strambe in relatia dintre Madalina Ghenea si Matei Stratan

Madalina Ghenea si Matei Stratan pareau sa se fi impacat, dar norii s-au abatut din nou asupra relatiei dintre cei doi. Iar marul discordiei pare sa fie o pianista sexy pe care Stratan o admira vadit, pe Instagram.

Ravnita de sute de mii de barbati, Madalina Ghenea nu are parte de atentia barbatului pe care il iubeste. Cel putin asta sugereaza o postare recenta pe Instagram, unde vedeta se plangea de acest lucru. ”Când tatăl copilului tău apreciază toate imaginile unei alte femei”, a scris ea în dreptul imaginii în care apărea contul respectivei tinere. Evident, comentariile n-au ezitat să apară: ”Doare”, ”Îmi pare rău, ştiu ce înseamnă”, ”Poate că doar apreciază muzica clasică?”, ”Îi place pianul, nu te supăra.”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani. 

Gelozia se pare ca domina relatia celor doi, Madalina plangandu-se si cu alte ocazii de relatia cu Matei Stratan, milionarul atragator care pare un magnet pentru alte femei. In urma cu ceva vreme, Madalina a postat pe acelasi cont o imagine in care spunea ca nu ii place sa imparta barbatii din viata ei cu nimeni. Ca si acum, a primit multe mesaje de incurajare. 

Madalina Ghenea si Matei Stratan au o fetita, Charlotte, nascuta in aprilie 2017. Cei doi au o relatie zbuciumata si nimeni nu stie daca ei sunt inca un cuplu sau nu. Cert este ca scandalurile s-au tinut lant in relatia celor doi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare