Showbiz

#catalin tomata #elena basescu #copii vedete # copii eba

Cine este cu adevarat tatal copilului Elenei Basescu

Tatal celui de-al treilea copil al Elenei Basescu este un tanar obisnuit cu viata buna a Capitalei. Un obisnuit al locurilor pe care le frecventeaza toti tinerii cu stare, inclusiv Catalin Tomata a intrat in afaceri. El detine un restaurant cunoscut pe care il promoveaza intens pe retetele sociale. 

Diferenta de varsta, de 12 ani, pare sa nu-i deranjeze pe niciunul dintre cei doi. Elena si Catalin au fost vazuti adesea impreuna, dar nu au confirmat niciodata ca formeaza un cuplu. Anuntul de ieri al Elenei Basescu a fost practic prima declaratie oficiala, in care mentioneaza numele partenerului ei - Catalin.  

„Cătălin provine dintr-o famiie înstărită, dar care s-a ocupat foarte bine de educația lui. A copilărit în zona Drumul Taberei – 13 Septembrie, a terminat liceul Moisil. Este un tip discret, care a început să muncească de mic, imediat după majorat, în domeniul în care își desfășoară activitatea și acum. A avut mulți ani o cafenea în cartierul 13 septembrie, de care s-a ocupat personal. Este un tip extrem de educat și muncitor, altfel decât băieții de bani gata. Mereu se adresează femeilor din cercul de prieteni cu sărut-mâna. Nu prea vezi un astfel de comportament la tinerii de 25-26 de ani”, a povestit pentru revista Viva! o sursă apropiata tanarului. 

Elena Basescu a mai fost casatorita cu un baiat de Dorobanti. Bogdan Ionescu, Syda, este tatal celor doi copii ai mezinei presedintelui, Sofia si Traian Jr. Acum, ea va deveni din nou mama, pentru a treia oara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului