Showbiz

#showbiz #copilarie vedete #vedete intern #nicoleta luciu #florin chilian #vedete sarace #vedete agresate

Copilarie de vedeta: batai si saracie lucie. Iata cine a suferit cel mai mult!

Acum se bucura de faima, insa pana sa ajunga cunoscute de o tara intreaga au avut de indurat chinuri groaznice. Nu toate vedetele de la noi au avut parte de o copilarie fericita. Multe dintre ele au trait in saracie si au fost batute crunt de parintii alcoolici. Iata patru povesti impresionante ale celebritatilor de pe plaiurile mioritice.

Daniela Crudu s-a aruncat de la etaj

Sursa foto: tvmax.ro

Daniela Crudu a marturisit pentru Antena 1 ca a avut parte de o educatie militareasca in copilarie.
"Tatal meu era foarte aspru cu mine si cu sora mea. Daca nu ajungeam la timp acasa, ne inchidea usa. Odata, ne-a inchis in casa, iar noi am sarit de la balcon, de la etajul 1", a povestit Daniela Crudu.

CITESTE SI:

Cu ce fotografii s-au laudat vedetele de Paste!

Blondele, detronate de brunete!

Nicoleta Luciu, agresata de tatal alcoolic

Sursa foto: paginademedia.ro

Si Nicoleta Luciu a suferit in copilarie, insa cel mai mult din cauza situatiei financiare precare a familiei din care provenea. Mai mult, tatal sau avea grave probleme cu alcoolul. "Nu am trait intr-o familie in care iubirea sa fie prezenta. Tata nu ne-a spus niciodata ca ne iubeste. Daca nu veneam la 10 seara acasa, dormeam pe scara. O data am venit la 22.05 si am dormit pe scara. Eram in clasa a X-a. Daca plecam de acolo nu ne mai primea deloc in casa", a spus Nicoleta Luciu pentru protv.ro.

Florin Chilian, copilarie prin canale

Sursa foto: realitatea.net

Si povestea de viata a cantaretului Florin Chilian ar putea fi demna de scenariul unui film. Chilian a ajuns intr-un orfelinat la o varsta frageda, apoi multi ani a trait pe strazi. "Mancare, haine, incaltaminte, jucarii. Pentru mine, toate acestea insemnau pubele sau groapa de gunoi de unde le luam. Au mai insemnat sa stiu unde si cand apareau fructele prin copacii din jurul blocurilor, ca sa am ce manca sau asteptarea toamnei, atunci cand vecinii aruncau la gunoi porumbul fiert deja intarit", a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Alex Velea a vandut haine la metrou


Sursa foto: tvmania.ro

Nici Alex Velea nu a avut parte de o copilarie prea fericita, insa a cautat mereu solutii pentru a depasi lipsurile materiale. "Cum nu aveam bani sa imi cumpar blugi, am desenat niste pantaloni pe un material de tercot cumparat de mama si i-am dat la croit lui nea Gagiu, croitorul din coltul blocului. Am reusit sa ii vand pe mult mai multi bani decat costul lor de productie. Vindeam si la metrou haine, nu imi este rusine sa recunosc!", a spus Alex Velea la Kanal D.

Sursa foto: impresar.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare