Showbiz

#inchisoare cristi borcea #cristi borcea #copil cristi borcea

Cristi Borcea, de nerecunoscut! Cum arata dupa mai bine de 3 ani de inchisoare

La 48 de ani, Cristi Borcea se poate lauda cu o familie numeroasa, o iubita tanara, o avere imensa si lista ar putea continua. Din pacate pentru el, deocamdata nu se poate bucura de toate acestea, fiind dupa gratii. Cum insa se pregateste de o posibila eliberare conditionata, Borcea pare sa vrea sa arate mai tanar cu 10 ani decat atunci cand a intrat in inchisoare.

De curand, Cristi Borcea a avut parte de o permisie si se pare ca a folosit-o la maximum pentru a-si face un refresh. S-a vopsit, s-a tuns si si-a intinerit fata. Atat de mult incat este imposibil sa nu observi. 

”Și-a injectat toxină botulinică la frunte, între sprâncene și la colț de ochi presupun. Intervenția a fost făcută prospăt sau a fost injectat în așa fel încât îi dă un aspect mefistofelic (n.r. diabolic). Norocul lui este că se atenuează în timp. Intervenția cu botox se repetă la 5-6 luni, dar în timp se poate ajunge până la un an. Atâta timp cât intervenția are loc, se oprește îmbătrânirea în zona tratată”, a explicat medicul estetician Călin Doboș, pentru Click!, după ce a văzut fotografia cu Cristi Borcea. 

Tratamentul facut de Borcea ar costa cam 250 de euro. Fostul dinamovist si l-ar fi putut face chiar si la clinica fostei sale neveste, Mihaela. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare