Showbiz

#vedete intern #vedete extern #showbiz #nunta #nunti vedete #nunta elena basescu # nunta kim kardashian

Cum arata 7 dintre cele mai extravagante petreceri de nunta ale vedetelor

Vedetele sunt pretentioase si nu se dau in laturi de la nimic atunci cand vine vorba despre propria nunta. Fac petreceri la castele vechi de secole, care dureaza ca in povesti, trei zile si trei nopti. Miresele poarta rochii extravagante, iar decorurile sunt extrem de sofisticate. Iata 7 dintre cele mai luxoase nunti ale ultimilor ani.

Kim Kardashian si Kanye West

Sursa foto: planetecampus.com

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West s-au casatorit in acest weekend, la Florenta, intr-o fortareata din secolul al XVI-lea, doar pentru inchirierea ei cuplul platind 300.000 de euro pentru o noapte. Peste 3.000 de persoane au fost invitate, printre care vedete precum John Legend, Andrea Bocelli, Justin Bieber, care le-au cantat mirilor si nuntasilor. Potrivit revistei People, mancarea a fost toata in nuantele alb-roz, pentru a se asorta cu intregul decor, iar starurile au apelat la armata italiana pentru a le pazi castelul pe intreaga durata a ceremoniei.

Sursa foto: straitstimes.com

Kim si Kanye au inceput seria petrecerilor in Franta, inca de vineri, la Chateau de Wideville, un castel din Franta detinut de celebrul designer Valentino. Seara, cele doua staruri au sarbatorit alaturi de alti invitati cu o cina la palatul-muzeu Versailles. Aici, oaspetii au fost adusi cu trasuri, iar la final au admirat un foc de artificii.

21 de milioane de dolari a costat ceremonia si nici o poza nu a fost facuta publica pana acum. Potrivit sport.ro, cuplul cere nu mai putin de 10 milioane de dolari publicatiilor care vor imagini de la nunta.

CITESTE SI:
Statul, bun de plata in cazul lui Puya, Marius Moga, Cabral...

Pleaca Smiley de la Pro TV?

 

Alexandra Lenas si Sean Parker

Sursa foto: people.com

Sean Parker, cofondatorul Facebook, si logodnica sa, Alexandra Lenas, au avut parte o nunta ca-n povesti. Ceremonia, care a avut loc in vara anului trecut intr-o padure straveche din California, a costat nici mai mult, nici mai putin de 9 milioane de dolari. Tematica nuntii a fost preluata din renumitul film "Game of Thrones", iar din decor nu au lipsit stancile, cascada si mesele decorate fastuos. Mirii si-au dorit 300.000 de flori proaspete si din matase, care au costat un milion de dolari, iar poarta din fier forjat pe care si-au facut intrarea a costat 250.000 de dolari.

Katty Perry si Russell Brand

Sursa foto: people.com

Cantareata americana Katy Perry si actorul de comedie britanic Russell Brand s-au casatorit intr-o rezervatie din nord-vestul Indiei, in cadrul unei ceremonii traditionale hinduse, in jurul unui foc. Rusell a sosit la eveniment pe un cal decorat special pentru ceremonie, inconjurat de camile si elefanti. Dupa cununie, nuntasii au plecat intr-un safari.

Katie Holmes si Tom Cruise


Sursa foto: people.com

Doua milioane de dolari au cheltuit Katie Holmes si Tom Cruise pentru nunta lor de acum noua ani, care a avut loc in castelul Odescalci, din apropierea Romei.

Yvette Prieto si Michael Jordan

Sursa foto: people.com

In urma cu un an, celebrul basketbalist Michael Jordan s-a casatorit cu iubita sa, Yvette Prieto, in cadrul unei ceremonii fastuoase in Palm Beach, Florida. Nunta, cu 2.000 de invitati, a avut loc in cel mai mare cort din lume.

Printesa Diana si Printul Charles

Sursa foto: people.com

Printesa Diana a parcurs strazile Londrei, impodobite cu flori, intr-o trasura din sticla. Mireasa purta o rochie din matase si tafta, brodata cu 10.000 de perle, si cu o trena lunga de 7,5 metri. Celor 3.500 de invitati le-au fost servite nu mai putin de 27 de torturi de nunta.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu
 

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Iar daca printre VIP-urile de peste hotare nuntile extravagante sunt ceva obisnuit, de departe una dintre cele mai fastuaoase ceremonii de pe plaiuri mioritice a fost petrecerea data de fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu. Nunta a avut loc la palatul Snagov, iar doar rochia miresei a costat 10.000 de euro.

Sursa foto: //diez.md

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare