Showbiz

#vedete casatorite #copii vedete #dan negru

Cum arata baietelul lui Dan Negru: e leit tatal sau!

Dan Negru se mandreste cu o cariera frumoasa si o familie si mai si. De curand, prezentatorul de la Antena 1 a postat o imagine tare simpatica in care apare el si baietelul lui, Bogdan. Asemanarea este izbitoare, iar fanii au apreciat imediat acest lucru. 

Prezentatorul emisiuniilor ”Te pui cu blondele” și ”Next Star” ( Antena 1) are cu ce se mândri. Dan Negru (46 de ani) este casatorit cu Codruța, de profesie medic stomatolog, și are  o fetiță pe nume Dar, în vârstă de șase ani, și un băiețel, Bogdan, care va împlini cinci ani, scrie click.ro.

Micuțul îi seamănă leit celebrului prezentator, iar fotografia postată de el pe Facebook este o buna dovada in acest sens. O poză cu Negru când era copil, lângă cea cu fiul său, par identice, așa că vedeta a simțit nevoia să adauge o precizare, pentru a nu-și induce fanii în eroare: ”Ăla mic sunt eu. Ăsta mic e al meu. Iaca anii”. 

Evident, imaginea a primit o multime de aprecieri. Ce spuneti? Seamana cei doi?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului