Showbiz

#dana rogoz #showbiz #carmen bruma #vedete intern #silueta vedete dupa nastere

Cum arata Carmen Bruma la doar cateva zile dupa ce a nascut!

Ti-ai imaginat ca prezentatoarea TV Carmen Bruma va iesi din maternitate cu burtica? Nici gand! Iubita lui Mircea Badea arata de-a dreptul senzational la cinci zile dupa ce l-a adus pe lume pe baietelul cuplului. Iata ce alte vedete s-au refacut extrem de rapid dupa nastere.

Carmen Bruma


Sursa foto: wowbiz.ro

Carmen Bruma, in varsta de 37 de ani, a nascut saptamana trecuta un baietel perfect sanatos. Nu a avut parte de o nastere usoara. Vedeta a nascut natural, dupa un travaliu care a durat mai bine de 10 ore. Suferinta nu i se citeste nici pe chip si cu atat mai mult pe trup. La iesirea din maternitate, prezentatoarea TV parea ca nici nu a fost insarcinata, atat de bine arata: cu un trup zvelt si fara pic de burtica! Totul este rodul dietelor si al exercitiilor fizice pe care vedeta nu a incetat sa le practice pe perioada celor noua luni de sarcina.



Mircea Badea a venit si el la maternitate pentru a-si lua acasa iubita si baietelul, caruia spune ca i-a gasit deocamdata un nume: Vlad Badea Bruma. Daca acesta este numele adevarat sau este doar o gluma in stilul sau caracteristic ramane de vazut!

Citeste si:

Ce cantareata a devenit recent mamica!

Despartire cu noroc. Ce afaceri banoase fac vedetele dupa divort

 


Anna Lesko

 

 

Sursa foto: facebook.com

Anna Lesko a nascut in urma cu doua luni, insa pare ca nu a fost niciodata insarcinata. Cantareata si-a revenit spectaculos, iar silueta sa este impecabila. Poarta in continuare aceleasi tinute sexy care ii pun in valoare trupul, dar mai ales bustul.

Sursa foto: facebook.com

Artista si-a reluat concertele la exact o luna dupa ce a nascut, iar acum se plimba prin tara in turnee. Mai mult, ea are deja noi proiecte si, "intre mesele lui Adam", pregateste deja un nou single, dupa cum anunta pe contul sau de socializare.

Dana Rogoz

Sursa foto: danarogoz.one.ro

O alta proaspata mamica din showbizul autohton este Dana Rogoz. Actrita a afisat o silueta de invidiat, la doar trei saptamani dupa nasterea fiului sau. Vedeta a postat atunci cateva fotografii pe blogul sau, dezvaluind ca este mandra de talia pe care o are.

Sursa foto: danarogoz.one.ro

"Pozele de mai sus sunt facute ieri, cand vremea era superba. Nu am stiut initial daca sa vi le arat ori ba. Dar intr-un final am ales sa o fac, tocmai pentru ca, dupa cum se vede, sunt mandra de talia mea de dupa nastere, sunt mandra de genele mele bune. Va zic, am avut noroc cu o sarcina si o recuperare, ambele super usoare. Vladut a fost tare bun cu mine!", a scris Dana Rogoz pe blogul sau.

Sursa foto: unica.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului