Showbiz

#casa Dana Rogoz #case vedete #dana rogoz

Cum arata casa Danei Rogoz. Superba, de revista!

Dana Rogoz a achizitionat impreuna cu sotul ei. Radu Dragomir, o casa in centrul Capitalei, in apropiere de Parcul Gradina Icoanei. Casa veche a fost reconditionata, pastrandu-se insa structura interioara si aerul vintage.

Intr-o ampla postare pe blogul personal, Dana descrie prin cate a trecut de cand a cumparat aceasta casa, dar si incantarea de acum, cand locuinta visurilor vedetei prinde contur.

"Acum 3 ani si jumatate cand eu si Radu am cumparat aceasta casa, in spatiul pe care il vedeti era un pod intunecos si neprietenos. Prima etapa a fost sa daramam tot nivelul! Fiind vorba de o casa veche, de la 1900, a necesitat o reconsolidare serioasa, care a implicat printre altele si un planseu de beton, exact unde vedeti acum podeaua cea alba si stralucitoare. (...) Desi au trecut mai bine de 3 ani de cand am inceput renovarile, tot nu am terminat. Dar mansarda, dupa cum vedeti si in imagini este aproape gata, si jur ca ma face sa ma simt extrem de fericita", a povestit Dana.

Vedeta explica si eforturile care s-au facut pentru ca locuinta sa arate acum asa, dar si cat de important a fost sa se conserve anumite elemente originale ale casei. "Pentru ca ne-am dorit sa pastram cat mai mult din vechea casa, trebuie sa stiti ca toate lemnele natur pe care le vedeti mai sus sunt lemnele originale, vechi de peste 100 de ani, facand parte din vechea structura a podului. Ele au fost atent conservate si refolosite in noua structura a mansardei. Tocmai de aceea am pastrat patina lor autentica si am vopsit cu alb restul lemnelor noi care completeaza mansarda. In felul acesta contrastul dintre nou si vechi e mai puternic. La fel si caramizile. Dupa ce tot podul vechi a fost daramat pentru reconsolidare, am recuperat fiecare caramida originala a casei si am refolosit-o, asezata acum aparent pe toti peretii laterali ai mansardei", a mai povestit Dana Rogoz pentru cititorii ei.

Pe de alta parte, mobilierul este unul ales cu la fel de multa grija. Daca bucataria, Ikea, este adaptata de la fosta locuinta a cuplului, semineul victorian este cumparat de pe ebay si adus din Marea Britanie. Pentru mobilier, Dana si Radu au mai mers la The Home, BoConcept, Visuell, Zara Home. Rezultatul este, intr-adevar, spectaculos. Iar micul Vlad pare ca se simte in largul lui in mansarda. 

Ce spuneti despre mansarda vedeti?

Fotografii: danarogoz.one.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare