Showbiz

#relatii iohannis #carmen iohannis #presedintele romaniei #klaus iohannis

Cum este Klaus Iohannis acasa. Dezvaluiri picante din familia prezidentiala

Presedintele tarii Klaus Iohannis pare o persoana gata sa-si doboare orice adversar cu hotararea si determinarea sa. Tacut si rezervat, este greu de provocat de openentii sai politici. Dar cum se comporta el acasa, departe de functia care-l face cel mai important om din stat?

Relatia exceptionala cu sotia sa este de notorietate si nu de putine ori l-a salvat pe presedintele Romaniei de critici acide. De altfel, felul in care Carmen Iohannis s-a facut placuta de media si mai ales de votanti si parteneri politici l-a ajutat destul de mult pe seful statului, aceasta fiind apreciata ca fiind cea mai eleganta, distinsa si discreta prima doamna pe care a avut-o Romania. E drept, si aparitiile sale au fost comentate indelung, fiind considerate adesea excentrice pentru pozitia pe care o ocupa. Dar Carmen Iohannis pare sa nu se lase deloc coplesita de critici demonstrand ca este o femeie extrem de puternica, in spatele unui sot la fel de categoric. 

In plus, atitudinea aceasta pare sa fie si secretul mariajului celor doi. "Carmen Iohannis este o persoana foarte puternica. In ciuda fizicului sau firav, ea este o fire bataioasa, cu multe idei, iar seful statului are o incredere oarba in deciziile sale. De aceea, foarte rar o contrazice si intotdeauna se sfatuieste cu ea in hotararile dificile pe care le ia. In plus, de putine ori se desparte de partenera sa de viata si doar fortat de imprejurari. In rest, petrec timpul impreuna si peste tot se duc ca un cuplu, nu separat", au povestit apropiatii presedintelui pentru wowbiz.ro.

Prin urmare, in familia Iohannis canta gaina, chiar daca la Cotroceni este clar cine e cocosul. Sunteti de acord?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare