Showbiz

# borcea dinamo # borcea arestat # borcea inchisoare #cristi borcea

Vacanta de lux? Cum traieste Cristi Borcea in inchisoare

Daca de curand Elena Udrea se plangea de conditiile din arestul Politiei Capitalei, unde a petrecut cateva zile, lucrurile par sa stea diferit pentru alte VIP-uri care isi ispasesc pedepsele dupa gratii. Este cazul fostului dinamovist, Cristi Borcea, care se pare ca nu are parte de un trai atat de greu ca un puscarias de rand. 

Cristi Borcea o duce bine chiar si dupa gratii, sustine wowbiz.ro citand Stirile ProTv. Aflat in puscarie de aproape un an, omul de afaceri are dupa gratii conditii asemanatoare unui hotel cel putin decent. 

Dinamovistul are mocheta peste tot, televizor si aparatura electronica de ultima generatie si aparate de fitness la care se antreneaza in fiecare zi pentru a fi in forma. Ba mai mult, el isi dirijeaza si toate afacerile din puscarie prin telefon, mai relateaza wowbiz.ro. Cum? Cristi Borcea ar fi avut parte de tratament preferential din partea gardienilor care i-au facilitat accesul la telefonul instalat special pentru el in zona unde ar fi trebuit sa lucreze pentru reducerea pedepsei, sustine romaniatv.net. Potrivit unui raport al Agentiei Nationale a Penitenciarelor, Borcea nu a lucrat, dar gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a-i asigura reducerea pedepsei, mai relateaza sursa citata. 

Borcea a beneficiat si de vizite peste numarul celor permise de regulament si de bani primiti in mod direct sau prin intermediul altor detinuti carora familia sa le-a trimis fonduri pentru a-si putea cumpara tot ce doreste de la magazinul penitenciarului. În numai două zile el a cumpărat produse de 700 de lei de la magazinul penitenciarului, mai arata romaniatv.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare