Showbiz

# dana rogoz par scurt #vedete tunse scurt # vedete caritabil # adelina pestritiu #dana rogoz

Dana Rogoz, transformare spectaculoasa! 5 vedete care s-au tuns scurt-scurt

Dana Rogoz a renuntat la parul ei lung si frumos pentru un bob scurt. Schimbarea nu a survenit ca urmare a plictisului, ci pentru o cauza nobila. Dana Rogoz a decis sa-si doneze parul, fiind una dintre multele vedete de la noi care au luat aceasta decizie in ultimul timp. 

Dana Rogoz a renuntat la parul lung in scop umanitar, parul pe care l-a taiat urmand sa fie folosit pentru realizarea unei peruci destinata femeilor bolnave de cancer. "Mi-am propus de vreun an sa ma tund, aveam de gand sa-mi donez parul, apoi am vazut ca a aparut campania in Romania. Am mai asteptat, din diverse motive, dar acum sunt pregatita", a declarat Dana inainte sa se tunda.

Dana nu este singura vedeta care a facut acest gest caritabl. Andreea Marin, Adelina Pestritiu si Nicoleta Nuca se numara si ele printre vedetele care si-au dorit sa faca un gest frumos pentru femeile care sufera de aceasta boala groaznica.

O alta vedeta care a optat in urma cu mai mult timp pentru o schimbare radicala de look este si Giulia Anghelescu. Cantareata a renuntat la parul lung in favoarea unui look rock, iar de ceva timp s-a si vopsit, optand pentru highlighturi blonde. 

Ce parere ai? Le sta mai bine cu parul lung sau cu parul scurt?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului