Showbiz

# iubire vedete #dani otil #mihaela radulescu

Dani Otil: "Exista viata dupa Mihaela Radulescu!"

Desi s-au despartit de mult, Dani Otil si Mihaela Radulescu au inca o relatie speciala. Chiar daca vedeta ProTV este de ceva timp cu Felix Baumgartner, Dani pare sa se bucure in continuare de burlacie. Si tot el explica de ce.

"Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela... Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la Antena 1, potrivit click.ro. 

In depresie dupa despartirea de Mihaela

Dani nu s-a ferit să recunoască deschis că nu i-a fost ușor să spună adio femeii alături de care a fost cinci ani, la bine și la rău. "Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor", a povestit Dani Oțil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului